Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Three Days Grace - Pain? :O

Three Days Grace - Pain? :O

Figyelt kérdés
:O ?!
2010. dec. 26. 14:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
amúgy jó elkanyarodtunk a kérdéstől:D
2010. dec. 26. 15:29
 22/29 szamóca. ***** válasza:

még a kati egy dolog... az csak olyasmi mint az ex. az is szétszed nem azt modnom de az csak partidrog.

egy rendes hallucinogén sokkal durvábban elcsavarja a fejed. valahogy azthiszem akik kipróbálták máshogy nézik utána a világot... talán más lesz az ő valóságuk:)

2010. dec. 26. 15:30
 23/29 szamóca. ***** válasza:
tényleg... jó nagy parasztok vagyunk :DD
2010. dec. 26. 15:31
 24/29 anonim ***** válasza:

egy dolog?:O..azt szívják föl,amit nyáron a kukoricára permeteznek..mindegy.ő bajuk.

Viszont most van a herbália(?),azt hiszem ez a neve.Az is olyan mint a fű,csak ettől haluzol.De ez legális dolog,patikában lehet kapni

2010. dec. 26. 15:32
 25/29 anonim ***** válasza:
Csak nem haragszik meg ránk:D
2010. dec. 26. 15:32
 26/29 szamóca. ***** válasza:

van herbál eki is:)

mér egyébként a felnimosó folyadék jobb volt? :D nem erre írtam hogy egy dolog... de az mégis más. valahogy két ember közül nagyon egyzserűen el lehet dönteni hogy partidrogozott vagy hallucinogénezett :) egész más a kettő. de lehet csak azért tartom durvábbnak a hallutól bekkattanást mert azt láttam élőben keményen.

2010. dec. 26. 15:36
 27/29 A kérdező kommentje:

kösz a jó sok zenét :D

Lopez: Jah csak azért mondtam mert én nem tudtam aludni xD

2010. dec. 26. 16:30
 28/29 anonim ***** válasza:

Breaking Benjamin-Blow Me Away

http://www.youtube.com/watch?v=gHpEcFNyIS8

2010. dec. 26. 18:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Ja, és tudom, hogy a Blow Me Away egy HALO soundtrack, de sztem a Crysishoz jobban illik. :P
2010. dec. 27. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!