Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha IV. Béla 8 év alatt 12...

Ha IV. Béla 8 év alatt 12 rendeletet hozott, akkor 12 év alatt 16 rendeletet, hányadik Béla hozott?

Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 00:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

III.

Mivel I. Béla 3 évig uralkodott, II. Béla pedig 10 évig.

2010. dec. 25. 00:10
 2/13 Mentifantezsvér ***** válasza:

VIII. Béla :D lehet hülye vok de sztem az első ezvolt : 4,8,12 -> mindíg 4 el nő .. akkor ennek

..., 12,16 ---> hogy négyel nőjjön 8 nak kell lennie :D ha nem a matematikai megoldására voltál kíváncsi akkor bocs xD

2010. dec. 25. 01:52
 3/13 anonim ***** válasza:
30%

"négyel"

Gratulálok a magyartudásodhoz.

Aki négyelt, az nem VIII. Béla volt, hanem I. István. Így érthető a különbség?

2010. dec. 25. 09:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Gyerekek!HUMOR kategória!!!!
2010. dec. 25. 12:05
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem ez bonyolult de annyi biztos, hogy 12 másodperc alatt 16 A4-es papírt hoztam
2010. dec. 25. 12:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Én adnék még neked A4-es lapot, ha te adnál cserébe ugyanilyen típusú személygépkocsit! :)
2010. dec. 27. 10:33
 7/13 Mentifantezsvér ***** válasza:
Sajnálom ..külföldön élek és elszoktam a magyar heylesírástól..:D arra viszont nemkaptam választ hogy helyes e az elméletem XD
2010. dec. 28. 01:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mentifantezsvér

ÁÁÁ, bírom, amikor ezzel jönnek az emberek. "külföldön élek", na persze.

Mint amikor egy csávót leugattam, mert nem tudott írni, de annyira nem, hogy nem volt se értelmes, se felfogható a mondandója, tele helyesírási hibákkal, akkor ezt kaptam válaszul:

"Nem zavar, hogy nem magyar vagyok, hanem angol, és még nem megy annyira a magyar?" (mindezt tele hibákkal...)

Szánalmas próbálkozás, de kib@szottul szánalmas...

Mondjuk ez a gyerek még abban is hülye volt, hogy nem gondolt bele, ha valaki tényleg angol, és tényleg csak tanulja a magyar nyelvet, az nem használ "vok"-ot, meg nem ír egybe olyan szavakat, amelyek külön állnak egymástól. Mert tanulja, ergo akkor helyesen tanulja meg.

Mondjuk ez nem leszólás volt, de haragudj érte, csak kikívánkozott belőlem. :)

2010. dec. 29. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a válasz VIII. Béla.
2010. dec. 29. 15:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy humor kategória azt jelenti, hogy ez egy vicc volt, amit feltettem. Tehát a válasz az, hogy nem volt helyes az elméleted, mert nem a matematika kategóriába írtam, pláne úgy, hogy nincs is ilyen kategória. Tök véletlen, hogy egy könnyű számtani sorozat fellelhető benne. De legközelebb írok nyuszikás viccek, amiben még véletlenül sem szerepelnek számok! :)
2010. dec. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!