Küldjetek jó vicceket! (? )
-Milyen az abszolút nyugodt cipzár?
-Nem lehet felhúzni.
-Szőke nő vizsgázik autóvezetésből:
-Mi történik, ha felemeli a jobb lávát?
-Elengedem a gázt.
-Mi történik ha felemeli a bal lábát?
-Elengedem a kuplungot.
-És akkor mi történik, ha felemeli mindkét lábát?
-Biztosan átmegyek a vizsgán.;)
-Hogyan lesz öngyilkos a csiga?
-Belenéz a konnektorba.
-Két kannibál beszélget egy kirándulás előtt.
-Te meg hova hozod azt az eszkimót?
-Nem azt mondták, hogy mindenki hozzon magával hideg élelmet? :P
-Hogy mondják angolul az izzadságot?
-Very Take. (Veríték):)
Remélem tetszettek.:)
Megint én.:) Találtam még egy jót.
A kisfiú egyik reggel sírva ébred fel. Az apja kérdezi: - Miért sírsz kisfiam? - Mert azt álmodtam, hogy meghalt a nagypapa. - Ne félj, kisfiam, csak álmodtad, nem halt meg. Másnap meghal a fiú nagyapja. Megint sírva ébred, az apja kérdezi: - Miért sírsz kisfiam? - Mert azt álmodtam, hogy meghalt a nagymama. - Ne félj, kisfiam, csak álmodtad, nem halt meg. Másnap meghal a fiú nagyanyja. Megint sírva ébred a fiú, az apja kérdezi: - Miért sírsz kisfiam? - Mert azt álmodtam, hogy meghaltál. Az apa nagyon megijed, másnap egész nap reszket a félelemtől. Alig tud dolgozni, nem eszik, nem iszik. Amikor hazaér, mondja a feleségének: - Ma volt életem legrosszabb napja. - Nekem mondod? A postás itt halt meg a ház előtt.
XD Zsííír!
Ezt a legutolsót ismertem, hatalmas :D
-Mit csinál a terminátor éneklés előtt?
-Megköszörüli a torkát
- Mi a mértékegysége az akvárium es az istalló közötti távolságnak?
- Hallótávolság.
- Hány szürrealista kell 1 villanykörte kicseréléséhez?
- 3. Egy kicseréli a körtét, egy hozza a zsiráfot, és egy, aki dobálja a hegedűket a kádba.
Nekem ezek tetszenek nagyon :D
Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa és jóbarátja.
- Szervusz Pistike! Miért vagy ilyen szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek. Apu már nem a régi.
- Egyet se búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebből a kávéjába.
Egy hónappal később újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi a baj, nem működött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni...
- Ki az abszolút optimista?
- ???
- Az a férj, aki a feleségét járó motorral várja a ruhabolt előtt.
Áll a székely juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tőle:
- Hát te meg mit csinálsz?
- Gondolkodom.
- És hol a fenében van a nyájad?
- Azon gondolkodom...
-Anya elmehetek a diszkóba?
-13 évesen?mit képzelsz kislányom!Egyébként is elfelejtetted,hogy ma vagyok 26 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!