Mit csinálsz egész nap? Nem unalmas?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 15:30
11/18 anonim válasza:
Nem unalmas..
Du. karácsonyi ajándékokat vásároltam anyunak bnőknek,apunak [fél2-fél3ig]
Utána hazajöttem becsomagoltam őket aztán összepakoltam a szobámban majd hazaért anyám elmentünk karácsonyfát venni és most itt netezek az ágyon.
És végreee szüneeet!:)
12/18 anonim válasza:
Na,ha jól látom,már a nők/lányok a karácsonyfa vásárlást is elveszik tőlünk pasiktól:D
Minden munkát elvesztek előlünk:P:DD
13/18 anonim válasza:
15:44-es vagyok, a 18/l
Miért vagy exegyetemista?
14/18 A kérdező kommentje:
hát biztos nem minden pasi olyan ügyes mint te Lopez :)....hm.. azért vagyok exegyetemista, mert otthagytam az egyetemet, jövőre újrakezdem más városban, más egyetemen, más szakon...köszönöm a kérdést
2010. dec. 21. 18:35
15/18 anonim válasza:
de jó neked, hogy van hozzá merszed...én csak okj-n vagyok, de már akkor éreztem, hogy mellényúltam, amikor töltöttem ki a jelentkezési lapot...azóta már bánom, hogy nem arra mentem, amire igazából szerettem volna :(
neked sok sikert szeptembertől :)
ismét 18/l
17/18 anonim válasza:
én semmit, full unalom az egész nap... 16/F
18/18 A kérdező kommentje:
tegnap 19:25! köszönöm szépen, én is sok sikert kívánok neked, mit tanulsz és mit szerettél volna tanulni?
2010. dec. 22. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!