Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Történt már veled valami vicces?

Történt már veled valami vicces?

Figyelt kérdés
Sziasztok , történt már veletek olyan hogy például megijedtél valamitől és rájöttél hogy szivattak, vagy bármi! Nevetni szeretnék!!
2010. dec. 19. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

velem, az történt, hogy a gyakorikerdesek.hu oldalon volt egy ilyen kérdés: "Történt már veled valami vicces?" És erre ezt válaszoltam:

velem, az történt, hogy a gyakorikerdesek.hu oldalon volt egy ilyen kérdés: "Történt már veled valami vicces?" És erre ezt válaszoltam:

...

2010. dec. 19. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

ha nevetni szeretnél:

http://www.youtube.com/watch?v=Odlo3PHtQo0

http://www.youtube.com/watch?v=tOKYn6zfkLg

ezeken még egy temetésen is nevetnék. :D

tudom nem ezt kérted, bocsánat.

2010. dec. 19. 20:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem baj, ezek is jók!!! :) Köszi! További válaszok!!!
2010. dec. 19. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:

[link] [link] itt nevethetsz.

Amúgy velem az a vicces dolog történt, hogy egyszer tesi órán már nagyon untuk a fejünket hát a haverommal bementünk a szertárba és elbújtunk, hogy a tanár észre ne vegyen minket. Én mentem a zsámolyok mögé haverom pedig egy ilyen hosszú feltekert szőnyegnek a közepébe akart belebújni. Persze nem fért bele ezért beleragadt. Ott kiabált, hogy segítsek neki kihúzni őt, de meg se tudtam mozdulni a röhögéstől. Nagynehezen kimászott egyedül, de leesett a cipője és hát miért is ne pont a szőnyeg közepébe. Megpróbálta kiszedni felülről úgy, hogy belenyúl, de mivel magas volt a szőnyeg kb. 120cm ezért nem érte el. Ha nem vagyok ott vele (annyi esze nem lett volna, hogy a szőnyeget arrébb vigye) még mindig ott lenne talán az a cipő. De, hogy már teljesen szar legyen a napunk, bejött a tesitanár és elkezdte a szokásost.

tesitanár:-mit kerestek itt bent. A legviccesebb itt kezdődött.

mi:-csak cipőt kötöttünk.

Azonnal kiküldött minket és hála Istennek megúsztuk ennyivel.

Azóta is mindig jót nevetünk ha eszünkbe jut.

2010. dec. 19. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon király! :D
2010. dec. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!