Mikor nyit ki a NON-STOP?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 19:18
11/22 anonim válasza:
ZÁR:Márc.14, Aug.19, Okt.22, Okt.31, Dec.24, Dec.31
NYIT:Márc.16, Aug.21, Okt.24, Nov.2, Dec.27, Jan.2
12/22 anonim válasza:
Állandóan nyitva van, jobb helyeken...
13/22 anonim válasza:
Sztem is bezár ünnepnapokon, karácsonykor pl. nem hiszem, h nyitva van a TESCO...
A tűzoltók, akik akkor is dolgoznak, rájuk nem mondjuk, hogy NONSTOP.
15/22 anonim válasza:
Nyitvatartás: hétköznap mindig nyitva van, kivéve amikor nem. Általában 9kor nyit, de van amikor csak 10kor és van amikor 11kor, és nagyon ritkán délután 1kor.
AMikor a tulaj ebédel akkor sincs nyitva, ez olyan 12től délután 4ig bárminkor lehet.
zárás általában 10kor, de ha jó a hangulat akkor tovább is. Olyan is van hogy be sem zár, csak másnap reggel.
Hétvégén, általában délután 2körül nyit ki, de lehet hogy csak 3kor, vagy négykor. Zárás ki tudja mikor??
17/22 anonim válasza:
Én 1× láttam, hogy október 23-án zárva volt a Tesco... :D Gondolom másnap nyitott.
18/22 anonim válasza:
semmikor, mivel mindig nyitva van!
19/22 anonim válasza:
van egy non-stop melettem :P es szinte mindig zarva van :P hat iegn...romania..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!