Szexiboj kérdése:
Rúgtál már be annyira, hogy vettél egy papagájt, majd egy kecske hátán beutaztad fél Európát, kiraboltál 4 baromfiudvart, elhoztál egy dinnyehéjat és három focilabda volt a pólódban, megy százhetvenkettő mogyoró a gatyádban?
Figyelt kérdés
Nem is lenne gáz, de egy nyúl a lábaim közt matatott, hogy megtalálja a sünt :S Aztán jöttek a törpék, mert a Királynőjüket véletlenül megöltem egy fogpiszkáló, meg egy tubus fogkrém segítségével :S De egy béka megmentett.2010. dec. 16. 20:38
1/9 A kérdező kommentje:
De a Gumimacik -akik szövetségre léptek a Lays-szel-, még mindig üldöznek :S
2010. dec. 16. 20:39
2/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, de engem osztrák diszkópatkányok üldöznek tavaly szilveszter óta:S
3/9 anonim válasza:
Én egyszer annyira berúgtam, hogy kiugrottam egy 300 emeletes bérház tetejről, de a 100. emeleten meggondoltam magam és visszarepültem, majd oldalba haraptam Brad Pittet, s erre Angelina Jolie megsértődött és letépte a fülem. Ezután bánatomban elmenetem a Százholdas Pagonyba, ahol Füles lett a legjobb barátom, mivel nekem csak egy fülem volt. Végül segítettem a Farkasnak és szájbavágtam a Kengyelfutó Gyalogkakkukot...
4/9 anonim válasza:
ezen röhögtem.:DDDDDDDDDDDDD köszi
6/9 anonim válasza:
szexiboj, nem láttad Lopez de Futasztánt? Mostanában sehol nem találom.
7/9 anonim válasza:
hát igen - csak elittam a pinzem, és nem tudtam venni papagájt - és ezen elakadt a dolog
9/9 anonim válasza:
Igen éppen Malacka anyósa kergetett sodrófával mert elloptam a mézüket. Bemásztam egy kis lyukba ott aztán voltak a Gumimacik jól leitattak. Elmenekültem mert szörnyű íze volt. Elrohantam a barátomhoz ott aztán megtaláltuk a Narniába vezető utatat ott találkoztunk egy Kentaurral adott nekünk teát meg játszott a sípján elaludtunk és amikor felkeltünk egy nagy tönkre voltunk rá kötve és cipeltek minket valahova. Egyszer csak Kanga házánál találtuk magunkat ott széjjel vert minket a seprűjével. Haza rohantuk és jobbnak láttuk,hogy a hónapban nem rúgunk be.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!