Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segítség. Reptoid vagyok?

Segítség. Reptoid vagyok?

Figyelt kérdés
Reggel felkeltem, és fúrcsa keménynek éreztem a bőrömet. Ránéztem és teljesen elszarusodott az egész, tele voltak pikkejekkel. Az arcom is más lett, a nyelvem is megvastagodott és megnyúlt ! Nem volt kedvem reggelizni, legszivesebben csak szúnyogot meg rovarot ennék.Állandóan csak rap zenét dúdolnék, 50 cent meg Puff Dadyt. Kimentem az utcára és Jlo Kinézetű csajok megnéznek mindenhol. Már a besszéd akcentusom is szisszegő. Nem lehet, hogy nem reptoid hanem raptoid vagyok ? Ha elmegyek egy kocsma előtt, erős késztetést érzek karaokizni és szétlőni a berendezést. Ha betérek egy üzletbe mindíg gagyi fuxot akarok venni. Mi lehet a bajom? Mit csináljak ! Adjatok, tanácsot.
2010. dec. 16. 19:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Jó az a kép, de Én nagyobb vagyok.
2010. dec. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!