Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit mondjak a héliumos lufiba?...

Mit mondjak a héliumos lufiba? Vmi vicces kéne

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
"Én vagyok Huppy, ne csináljatok semmit ami irritálja a belső fületek borz"
2010. dec. 15. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Énekelj bikicsunájt.
2010. dec. 16. 04:10
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi,nagyon szuper volt az összes xD nagyon nagyon jó volt még szilveszterkor anya azt mondta,ha szeretnék kapok vagy 10-et jaj,de jó volt.Még felment a plafonig a héliumtól és nem jött le xd biztos felmenne a világürbe,ha kinnt elengedném
2010. dec. 16. 13:22
 4/6 anonim válasza:
Nekem kis koromban volt egy ilyen lufim, delfin alakú volt. a szobában elengedtem és mindig úgy aludtam ,hogy az ágyam felett lebegett. Aztán bátyám gondolt egyet és mondta, hogy engedjük el kint is mert kíváncsi, hogy mi történik. Éreztem, hogy nem jó ötlet. xD Elengedtük kint és a lufi pedig elrepült egy bizonyos magasságig. Aztán ott repült a madarakkal. xD Biciklireültünk és követtük meddig csak tudtuk. Fájt, hogy többé nem fog az ágyam fölött lebegni, de olyan hihetetlen látvány volt. egy delfin a levegőben:D:D:D
2010. dec. 19. 10:18
 5/6 A kérdező kommentje:
huu,nekem is felment a plafonig és az ágyamról ugrottam fel a plafonra,akkorákat estem,h nagyon nagyokat apa meg látta,h repülök kérdezte levegyem?mondom ahaxD nekem pont akkor volt a szülinapom,de nagyon jó volt!!!Nekem volt a legjobb hangom eszméletlen volt sajnálom a delfint:(
2010. dec. 20. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
héliumos vagy ,azért kérdezel ilyen hülyeséget
2011. jan. 31. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!