Írtok pár jó viccet?
Nem vicc, de azért megteszi: [link]
és a vicc:
Egy anya meg a lánya jelentkezik a cirkuszigazgatónál. Az igazgató előbb a lány produkcióját tekinti meg, mely abból áll, hogy a csinos nő meztelenül hanyatt fekve pingponglabdákkal zsonglőrködik, majd a slusszpoén, hogy a labdák mindegyike eltűnik a leány lába között. A direktor lelkesedik:
- Nagyszerű produkció, megveszem az új műsorhoz. És mit tud a kedves mama?
- Ugyanezt, görögdinnyékkel.
Mikor jött rá Duncan Mcleod anyja, hogy a fia halhatatlan?
A harmadik abortusz után.
Ha beteg vagy, akkor orvosos vicc!!!
Azt mondja az orvos a betegnek:
-Tudja, hogy az utolsó pillanatban jött el hozzám?
Beteg:
-Úristen! Ilyen súlyos a helyzet?
Orvos:
-Nem! Holnapra meggyógyult volna magától!
:D
Jobbulást!
Ha szabad,két gyöngyszem a székelyes kategóriából:
Áron bácsi az öreg székely esküvői rendezvényen együtt megy ki a fiatal pappal a vizeldébe...
Kicsit oldalra néz,majd igy szól :
Hát Tisztelendő uram,cserélhetnénk,az enyémmel még tudna misézni!
Szintén Áron bácsi (most egyedül) kimegy az udvarra könnyiteni kisdolgán.Jön vissza,elöl átázva a nadrágja.
Kérdezik:
-Áron bácsi,esik?
-Nem,feleli az öreg:Fúj!!
Megállítja a rendőr az autóst.
- Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca.
- Rendben van, kifizetem a büntetést, aztán megfordulok.
- Itt nem lehet megfordulni.
- Akkor tolatok majd.
- Tolatni sem szabad.
- Akkor itt hagyom a kocsit.
- Csakhogy itt tilos a parkolás.
- Rendben van, akkor beszéljük meg, mennyit ad a kocsimért...
Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!
xDDDDD
Én vagyok ismét a székelyes,jutott eszembe még egy nagyon aranyos.
Egy férfi elmegy a pszichiáterhez,hogy segitsen rajta,nem tud aludni,hullafáradtan ébred,és azt álmodja hogy egy tehervonatot kell tolnia Budapesttől Nyiregyházáig.
-Tudja mit?Én segitek Magának és Szolnoktól tolni.
Jó lesz igy?Alujon nyugodtan...
Jön egy másik páciense a pszichiáternek:
-Doktor ur segitsen rajtam,nem tudok aludni,négy nőt kell kielégitenem minden éjjel...Bár nagyon csinosak,de minden reggel hullafáradtan ébredek.
-Tudja mit?Segitek én a problémáján,de csak két nőt tudok vállalni,mert utánna Szolnoktól tolom a tehervonatot!!
3 elefánt sakkozik mi ebben a fura? (:
Sakk 2 személyes..:D
menny a kukába belevaló srác vagy :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!