Hogyan szaporodnak a Reptoidok, de ha lehet bővebben?
Figyelt kérdés
A Reptoidok, akik hüllők meg vannak a szürkék. Hogyan szaporodnak ? Minden érdekelne, hideg vérűek ? Mekkora ivarszerveik vannak ? Nagyobb vagy kisebb az emberénél ? Zaftos részleteket kérek. Jöhet tudományos rizsa is. Hogyan maradtak fennt ? Mekkora a szaporulat ? Mekkora az élőhelyük ? Hogyan ívnak ?2010. dec. 11. 19:58
1/7 anonim válasza:
Szeplőtlen fogantatással, és utána anális közösüléssel.
2/7 anonim válasza:
A szürkékről tudom, hogy klónozással szaporodnak. Sok emberrablásnál vesznek ki egy bizonyos mennyiségű DNS mintát az adott emberből, vagy állatból. Ezt azért teszik, mert a DNS- szerkezetükben egyre kevesebb a "saját DNS".
Lelkileg olyanok, mint egy "bábu": nagyon kíváncsiak, ugyanakkor nagyon gonoszak, könyörtelenek.
Jobb, hogy ha nem is gondolsz rájuk. :)
A reptoidokról csak azt tudom, hogy ők is gonoszak.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg osztódással szaporodnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Be tudnátok lineklni valami képi anyagot.
2010. dec. 14. 20:02
6/7 anonim válasza:
Tetszik a reptoid szex elvagy keseredve vagy mi????:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!