Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan kell kicsontozni 1...

Hogyan kell kicsontozni 1 sàrkànyt?

Figyelt kérdés
Szoval az van hogy karàcsonyi vacsoràra sàrkànypecsenyét szeretnék késziteni. Màr minden magvan hozzà, csak karàcsony elott meg szeretném tanulni a nyuzàt és a csontàzàst. Valaki tud segiteni?
2010. dec. 8. 18:31
1 2
 1/11 anonim válasza:
ez kizárt dolog mert nem tudom
2010. dec. 8. 18:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Majd holnapra meg kérdezem pár hentes ismerősőmet.Úgy jó lezs :D
2010. dec. 8. 18:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom szépen. Meg szeretném lepni a csalàdot.
2010. dec. 8. 18:43
 4/11 Saten ‫҉ ***** válasza:

Ha meghívsz szívesen elmondom. Enyém a melle húsa!

Na szóval elsőnek eltávolítjuk a belső szerveket. Egy hosszanti vágást kell ejteni egészen a melle alsó részétől a lágyék végéig. Ha ez meg van egy határozott mozdulattal kiszedjük a beleit úgy, hogy lehetőleg ne szakadjon el mert az nem túl kellemes dolog. Ha ez meg van kivágjuk a nyíláson keresztül a többi belső szervét ezt közben valaki igény szerint elkészíti (a sárkányszív nagyon finom). Ha ez megvan, megszabadulunk a fejétől. Eltávolítjuk a 4 végtagját egy egy körkörös mozdulattal. Külön külön egy vékonyabb késsel lenyúzzuk róla a bőrt. A szárnyait szintén levágjuk de az mehet a kutyáknak mert semmi husi sincs rajta. Ha ezzel megvagyunk a gerince mentén ejtünk még egy hosszanti vágást egészen a farka tövéig. Lefejtjük a bőrt a testről és a farokról is. Ha ez megvan akkor már nincs más hátra csak a húst leszedni a csontokról. Ha nem sikerül teljesen ne izgulj lehet belőle még sárkánycsont levest csinálni. A legfinomabb rész a melle húsa és a farka. Ha szereted a heréit is meg lehet pirítani egy kis olajon. Remélem segítettem

2010. dec. 8. 18:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a vàlaszodat Saten!!:) Gondoltam hogy te tudsz majd segiteni
2010. dec. 8. 18:49
 6/11 Saten ‫҉ ***** válasza:
Szívesen :D amúgy bakker most ettől a sok hústól éhes lettem :P
2010. dec. 8. 18:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Szivesen làtunk nàlunk karikor!
2010. dec. 8. 18:51
 8/11 Saten ‫҉ ***** válasza:
Küldd privátba a címet, ilyen lakomát nem hagyok ki :D
2010. dec. 8. 18:56
 9/11 Saten ‫҉ ***** válasza:
Ne privátba inkább ide: hasegawa4087@gmail.com a privátos behalt
2010. dec. 8. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
disznópörkölővel és fogpiszkálóval
2010. dec. 9. 08:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!