Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írtok nő ellenes vicceket?

Írtok nő ellenes vicceket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 13:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen gyenge poént csak nő írhat. :D
2010. dec. 7. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt jó érzés átmásolni azt a választ (amit feltételezem Te írtál, bár nem tudhatom, magamtól ugye nem találhatom ki). Ugyanis egyszerűen fenomenális érzés volt mikor azt a választ bemásoltam! Ha láttad volna hogy küszködtem a könnyeimmel amit a röhögés váltott ki! Na az volt jó érzés! DE ÉN ATTÓL MÉG SZERETLEK NE HARI DE TÉNYLEG :(
2010. dec. 7. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
lány - és ilyen jó poént csak egy férfi nem érthet ;) :D
 14/19 anonim ***** válasza:
nem harizok :) ceje-beje édeske :) :D
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor jó :D cserébe majd írok egy viccet a kérdésedre. n_n
2010. dec. 7. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:
hajrá, hajrá :D
2010. dec. 7. 14:36
 17/19 anonim válasza:
0%
Én tudok egy jót: Mi a nő,a társadalom szégyenei,(ezt a hülye felfujt szájú kis tini pi*csáknak írtam)mi a felfujt szájú nő?, felfujt szájú tini pi*csa fas*zzopó k*urva senkiháziak tii csicskák tiszta szégyen fujjj kilyukasztanám a hülye sz*r mocskos felfújt szátokat duzzat pi*csátok és vörhenyes pin*átok hülye pláza pi*csák!!!!!Ugye milyen viccesXDXD
2010. dec. 10. 18:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Tessék, de tudd h egy nő írja, aki egy fiú haverjától hallotta, és mivel nem kell komolyan venni az ilyet, nem sértődött meg, hanem röhögött rajta:

-Milyen joga van egy nőnek?

-F@szonélvező.

2010. dec. 11. 21:01
 19/19 anonim válasza:
De mért kéne nőellenes vicc?:( Téged is nő szült,nők gondoztak az oviban az első betűt és szàmot is szerintem nőtől tanultad és ők finomabban tudnak bànnak az emberrel.Vannak köztük szemetek ezt alàirom de nem kell egy kalap alá vetni mindegyiket.
2016. nov. 14. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!