Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem kapsz GUMIKACSÁÁÁT! Van...

Nem kapsz GUMIKACSÁÁÁT! Van ellenvetésed?

Figyelt kérdés
Nincsen, csóró vagyok, egy gumikacsa túl nagy beruházás lenne a számunkra, nem engedhetjük meg magunknak. Mondanivalód van? He? Kötözködöl?
2010. dec. 6. 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Biztos?*-*...de én nagyon szeretném:$:P
2010. dec. 6. 22:13
 2/17 A kérdező kommentje:

Annyira tudtam, hogy te leszel az első válaszoló. :D

A gumikacsa túl nagy felelősséggel jár, lehetetlen ilyen csóró családnak, mint mi vagyunk, ilyet fenntartani.

Egy gumikacsát etetni kell, elegendő "vízen-lebegés" teret kell neki adni. (A definíciót lásd a "Gumikacsa 4eva" című könyvben, amit Vásáry André és Veress Robi írtak közös tapasztalatok és élmények alapját...khöm)

Nem lesz ez jó. Alig van pénz kenyérre, a pulyák sem kapnak elég kakaót, és te GUMIKACSÁT akarsz???!!!

2010. dec. 6. 22:17
 3/17 A kérdező kommentje:

Lehetetlen kérem szépen, ebben a mai világban...

És ha nem tetszik, kérem szépen, el lehet innen menni, kérem szépen. Micsoda böszmeség ez a gumikacsa.

2010. dec. 6. 22:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Honnan?:P:D

Hát jó:/...első a család,igazad van:)

2010. dec. 6. 22:21
 5/17 anonim ***** válasza:

adokén nektek ócccsóóókacsa, nemhápog csak sz*rik néha, igénytelen aranyoskám, és occsóó! vigyecsak no. 300?

legyen 150!

2010. dec. 6. 22:25
 6/17 A kérdező kommentje:

8 éhező szájnak adok enni reggel, délben és este.

A férjem 4 éve állandóan hazudik nekem arról, hogy vesz óvszert a boltban, de persze erre sincs pénz kérem szépen. Nem megoldható ez a jelenlegi Magyarország keretein belül.

2010. dec. 6. 22:27
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem hápog? Előny, hiszem gumikacsáról van szó.

Az olcsó nekünk drága, de persze arra van píz, hogy számítógépem legyen internettel, és itt osszam az igét a népnek.

2010. dec. 6. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Tiltakozom, mert a k urva anyád!
2010. dec. 6. 22:29
 9/17 anonim ***** válasza:
akkor vigye százasér' aranyos, higggyeel nembánnnyameg
2010. dec. 6. 22:32
 10/17 A kérdező kommentje:

Ez nem így megy apukám. Az élet kemééény, mint a farkam. És rövid is.

Ja hoppá, hogy szültem akkor 8 pulyát? Eh, asszem elmegyek dokihoz...

2010. dec. 6. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!