Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Voldemort, a Sötét Nagyúr még...

Voldemort, a Sötét Nagyúr még szűz?

Figyelt kérdés
Szerintetek a sötét nagyúr szűz?:P én nem tudom eldönteni hogy az-e..mert lehet h bellatrixszel lefeküdt, csak olyan antiszoc:P
2010. dec. 3. 20:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
lol XD
2010. dec. 5. 21:28
 12/24 anonim ***** válasza:
ezek egyre jobbak xD
2010. dec. 5. 22:03
 13/24 anonim ***** válasza:
hogy vezsítzhette volna el?nincs is lompija!
2010. dec. 6. 08:43
 14/24 anonim ***** válasza:
nem szűz.... :P xD
2010. dec. 7. 21:10
 15/24 A kérdező kommentje:
:DDD
2011. febr. 1. 21:23
 16/24 anonim ***** válasza:
-.-"
2011. szept. 26. 20:56
 17/24 anonim ***** válasza:

sztem nem az, voltak utalások arra hogy bellatrix szeretője lehetett, meg ha már szociopata, akkor nyilván élvezte az életet, és a nőket is úgy irányította ahogy kedve volt...és nyilván az 1920-70 es években még inkább kínos volt ha egy férfi szűz...

ámbár el lehet képzelni róla azt is hogy az volt...talán nem találta fontosnak a sexet, de én inkább tudnám elképzelni amolyan skalpvadásznak, az alapján ahogy kiskorában a roxfortban bánt a többiekkel. plusz ugye elég jóképű volt...talán ki is használta ezt.

2011. szept. 29. 01:02
 18/24 anonim válasza:
ki is használta! Itt fekszik melletem, szóval, tanusíthatom hogy nem szűz:D(XD)
2011. nov. 18. 22:38
 19/24 anonim ***** válasza:
melletted? oi o.O"... hát a nevedből XD..az vicces lenne :D
2011. nov. 19. 00:28
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

jaj, ti nem tudjátok

volt egy halálfaló buli, és Voldemort annyira berúgott hogy másnap Bellatrix-al és Narcissa-val egy ágyban ébredt

még a home made vidi is fent volt amit Lucius töltött fel csak törölte, meg az egész account-ját

bár asszem Dumbledore-nál még volt egy CD-re kiírt utolsó példány de azt lehet Harry-re hagyta végrendeletében hogy Harry jobban megismerhesse ellenfelét, hogy milyen hardcore partyboy is valójában :D

2012. jan. 16. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!