Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki a legegoistább az oldalon?

Ki a legegoistább az oldalon?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:49
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
De van egy pici hibád..hogy azt hiszed hogy tőlem is tökéletesebb vagy:D
2010. dec. 2. 19:06
 42/46 anonim ***** válasza:

Én vagyok a legszebb, legokosabb, legönzetlenebb,legszexisebb, legkívánatosabb, legpéldamutatóbb, legszebb lábú, legkedvesebb, leggazdagabb, legszebb hajú, legtöbb férjjel rendelkező nő! És ha én kimegyek az utcára, akkor mindenki lehajol előttem, és csókolgatja a lábamat! Sorban állnak a homokért, amihez a lábam ért. És 0,00000000000000000000001 másodperc alatt ki tudok rakni egy dobókockát! 1. helyen vagyok a toplistán, én sütök a legjobban. Rengeteg cipőm és ruhám van, a házam egy palota. Bill Gates a csicskám! Megnyertem a legyen ön is milliomos-t és a negyvenmilliós játszmát is, mert annyira okos vagyok! A fogsorom szabályos és hófehér. Minden férfit ki tudok elégíteni. Én találtam ki a Star Wars történetét! Tudok varázsolni! Rendkívül hajlékony vagyok! Több mint 5327825152899643257104657 szexpózt ismerek. Az iq-m nem mérhető, mert annyira nagy. A szemem nagy és varázslatos. Szexis vagyok, nagyok a melleim és feszesek :P Pénzem annyi van, mint ahány hajszál van a világon ( millióba mérve ) Önzetlen vagyok, adakozni szoktam! Olyan szép vagyok amikor alszom, hogyha meglátnál, akkor öngyilkos lennél!! Én egy gyönyörű nőszemély vagyok, aki inteligens. Ja és vicces is! Humorom elkápráztató. Én találtam ki a magyar nyelvet! Úgy táncolok, hogy Michael Jackson térdreborulhatott volna előttem. Olyan szépen éneklek, hogy az x-faktort meg a megasztárt is egyszerre megnyerném!!!!!! Úgy tudok rajzolni, ahogy senki sem! Minden hangszeren játszom, 34 diplomám van!!!!! Orvos és ügyvéd vagyok egyszerre. A férjem multimilliomos! 132 medence ékesíti a kertemet! Annyira szépen eszek, hogy azt hiszed angyal vagyok, szép a papucsom talpa, enyém a cnn televíziós csatorna. Karácsonyra a lányomnak egy 67 emeletes felhőkarcolót adok. Látom a jövőt, és az arcom annyira, de annyira szép, hogy még én sem hiszem el!!

Ja, de bocs, mennem kell, mert bulizni megyek Miami-ba!

Puszika!

2010. dec. 2. 20:48
 43/46 anonim ***** válasza:

És arra is rájövök, hogy az előbb robik kocka helyett dobókockát írtam!!

NA?? AKAR MÉG VALAKI VERSENYEZNI???

2010. dec. 2. 20:51
 44/46 anonim ***** válasza:

Sőt, azt is tudom,hogy Rubik kocka helyett robik kockát írtam.

NA menjetek szépen, én vagyok a nyerő!

2010. dec. 2. 20:52
 45/46 A kérdező kommentje:
Hát én Rád szavazok,ha kapok valamit karácsonyra tőled:D
2010. dec. 2. 21:35
 46/46 anonim ***** válasza:
ugyan ez!
2010. dec. 4. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!