Kedvenc Mónika-show idézeted?
Figyelt kérdés
R.I.P. Maunika :'(2010. nov. 27. 18:30
1/18 anonim válasza:
Mauni, hát engem fél évig diagnaóójzissaa kezeetek, most mond meg!
2/18 anonim válasza:
nem tuttá ki elégíteniiiiii!
engem haggyá bé-kééén!!!
jóska gyerek mosss pofázzáááááá apád meg én elvert béééééézbózütőkkel meg ijenekkel??????
viróóóóóóógooooooot hoz nekem ez e gechíííííííííí , te gechííííííííííííííííí
3/18 anonim válasza:
Moreee, há hajáááá meg! Wazee, hááá becsokiztál? he?
4/18 anonim válasza:
Maunika, há idegállapotba vóóótam!
Na meg a másik, hát ezen behaltam amikor meghallottam: ha hazudnék (ezután fél perc csend, látszik a csávón hogy erősen gondolkodik, aztán megszületik a folytatás: akkor nem mondanék igazat! :D:D:D
5/18 anonim válasza:
Há' veszett elkéne altatni!
BÉZBÓZÜTŐŐŐ!
6/18 anonim válasza:
Mónika néni hogy született a kistesóm?
7/18 anonim válasza:
"Virágot hozol nekem? Dugd a p***ájába bele, oda dugd bele a p***ájába! Virágot hoz nekem ez a g**i...Add annak a k***ának, annak a mágnesp***ájúnak!"
8/18 A kérdező kommentje:
Kösz moderátorok, hogy törlitek a kommenteket, ha még káromkodás sincs benne -.-"
2010. nov. 28. 13:21
9/18 NejlonZacskoo válasza:
Puncz Imre 33 éves szerinte nem kell megváltoztatni a nevét
beirod google képekhet h vicc v poén és kijön xD
10/18 Avalanche válasza:
Én a pitbullkutyás remixre szavazok.. "Köpköd a vámpír!" for president.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!