Van valami vicces tortenetetek?
Igen : Feljöttem a gyk-ra mint minden este olvasgattam a kérdéskeet először az állatok kategbe , aztán átmentem a sajátjaimra , majd ide jöttemés észre evttem egy oltári hülye kérdést , és még válaszoltam is :
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1332778
Nekem van egy par de ha mindet leirnam nem tudnatok elolvasni.
Egy vasarnap este (mar sotet volt kint)anyukam kiment hogy adjon a nagyobbik kutyamnak enni es amikor bement a ketrecbe odaadta a kutyanak az ennivalot de mire eszrevette a kutya mar nem volt a ketrecben.Van egy masik kutyank egy labrador es az elol van (o nincs bezarva),a nagyobbik kutyam odament a masikhoz es anyukam meg elkezdte kiabalni azt hogy:Gyere ide!Nem mesz el!?Gyere ide!Nem mesz el!?-egyiket zavarta,a masikat hivta es ezt vagy hatszor megcsinalta.En, apukam meg tesom meg bent voltunk a konyhaban.Mi nem lattuk hogy kint van a masik kutya.Apukam amikor halotta hogy anyukam azt kiabalja hogy gyere ide,nem mesz el azt mondta :Anyatok megbolondult.En kineztem az ablakon es lattam hogy kint van a masik kutya.Aztan apukam visszazarta a ketrecbe a nagyobbik kutyat.
hát sztem neked nincs humorod...:S
boccs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!