Olvasd el minél gyorsabban! Sikerült?
Figyelt kérdés
Egy híers egyteem tuódasi ráöjettk, hogy az emebr úgy is tud olnvasi, ha csak a szvaak első és utlosó beűtje van a heylén...2010. nov. 24. 19:48
12/19 anonim válasza:
nem..itt az angol
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!
13/19 199303 válasza:
az angol elolvasása már nem megy nekem olyan gyorsan mint a magyaré:)
15/19 anonim válasza:
ez tök jó vlot tnélyeg iagz :D
16/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk nálam az első két betű meg az utolsó is a helyén van, de megy úgy is hogy csak az első és az utolsó van a helyén:)
2010. nov. 25. 19:51
17/19 anonim válasza:
Hát az angollal azt vettem észre, hogy volt néhány szó amit nem ismerek, és azokat nem igazán sikerült kivennem, de a többi ment tényleg magától. :)
18/19 anonim válasza:
Bemásoltam az angolt egy forditóprogiba!!Megkergült tőle!!Talán még most is válogatja!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!