Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a videóról és a fickó elmeállapotáról?

2010. nov. 22. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez sajt
2010. nov. 22. 20:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Pontosan mit értesz ez alatt? Bocs, nem nagyon értem a szlenget.
2010. nov. 22. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:

az első választ így érts : mert csak.

lehet bpetléelet a kutyaszarba és szét próbálta nekki

:D

2010. nov. 22. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
*belelépett
2010. nov. 22. 20:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Ó értem, kösz a felvilágosítást.
2010. nov. 22. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
ez egy nyomi, mi is nyomik voltunk régen, csak mi nem tettük fel a netre a nyomiságainkat
2010. nov. 24. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet velem van a baj,de most konkrétan mi baj van ezzel?

A sört és a cigit igazán le rakhatta volna még fel veszi ezt a videót,de amúgy szerintem nem olyan gázos.Csak be mutatta az ének tudását ami szintén nem olyan rosz.

Igaz biztos nem lesz nagy sztár,de most akkor mi van?

Vagy az hogy fel le járkált?

Hát istenem ha így jobban megy neki az ének vagy a szöveg.

A rock koncerteken amikor úgy örjöngnek hogy a fejük le szakad,meg körbe-körbe rohangálnak mint egy mérgezett egér?

Bocs,de tényleg nem értem.A kérdező is megoszthatná a véleményét a videóról,mit kifogásol és akkor talán számomra is világos lenne :)

2010. nov. 24. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
nincs rossz hangja,mondjuk én csak így kíséret nélkül nem énekelnék,és raknám fel youtube-ra.
2010. nov. 24. 20:07
 9/11 A kérdező kommentje:
19:24: A bökkenő a fickóval az, hogy annyi a hangja mint dundikának ráadásul az a nyomorult füst sem kóser úgy amblokk tiszta szégyen az egész és a hab a tortán, hogy ennek a manusznak több videója is van ahol énekel, magyarul azt hiszi, hogy jó hangja van pedig marhára nincs.
2010. nov. 25. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Értem.Végülis valahol iagazad van,de én akkor sem tudom igazán kritizálni mert:

-jobb hangja van mint nekem

-füstgépet pedig meg kell tanulni kezelni,megfele szögbe állítani..stb

Az én véleményem az hogy a hangja van olyan jó hogy magasabb szintre tudja vinni akár egy tanár segítségével.

A "látvány" dólgok meg ha nem mennek neki,majd megcsinálja valaki más.

Ilyesmi miatt én nem szeretek kritizálni senkit,

mert én is voltam kezdő és béna sok mindenben,de gyakorlással és kitartással mára azt monhatom hogy jól megy és meg merem mutatni bárkinek..

Persze ha te "jobban tudnád csinálni" és miért kételkednék ebben,akkor szived joga hogy kritizáld,de én nem szeretek kritizálni senkit..Mindenkinek joga van bróbálkozni és megmutatni amit tud,mégha az nem is olyan jó,hátha kap valakitől építő kritikát ami alapján javulhat,vagy észhez térhet hogy "ez így nem megy"...

Valahol el kell kezdeni.

2010. nov. 26. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!