Segítség! A nagyanyám kannibál!?
Figyelt kérdés
Ma, meg már többször is azt mondta nekem, hogy ennivaló vagyok! Ezek szerint meg akar enni? Azt mondta, az ilyen édes gyerekeket, mind megeszi!2010. nov. 20. 19:28
11/19 a_maestro_főnök válasza:
ha cukorbeteg vagy akkor leölnek . ha nem, akkor fürödj meg a cukoroldatban és önként kináld magad tálcán. neked is jobb lenne hidd el.
12/19 anonim válasza:
Meeekorra baromság -.-
Hát a legtöbb idős nő már cukorbeteg! :O Úgy nem eszi meg mert fél hogy a cukor a fogsorába ragad
14/19 anonim válasza:
Hát, nagyanyád megette már a tenyere javát...
16/19 anonim válasza:
huh, te szerencsétlen...
Gondolom a nagyid egy elvetemült gyilkos. Sőt lehet, hogy nem is a nagymamád! Szerintem edd meg te, mert ha sokat vársz, akkor felfal!
18/19 anonim válasza:
Hívd gyorsan Dr.Hannibal Lectert ( Ő egy neves pszichiáter). A többi majd a ,, terápia'' közben kiderül.
19/19 anonim válasza:
Már késő nem ír öbbet :D :D :D de am komolyan nincs tőle több komment eeez érdekes azért xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!