Azt álmodtam hogy CRISTINA AGULERA RÁCSAPOTT A POPÓMRA MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
nagyon el vagyok keseredve, segítsetek!2010. nov. 20. 12:06
1/10 anonim válasza:
Bár nekem is ilyen gondom lenne. Valószínűleg beleroskadnék.
Hogy mit tegyél? sírd ki magad, az megnyugtat majd.
2/10 A kérdező kommentje:
Ép eszű emberek írjanak, nem hibbantak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barom.
2010. nov. 20. 12:19
3/10 anonim válasza:
Nem barom. Csak nagyobb gondja is van minthogy egy ilyen hülyeséggel foglalkozzon.
4/10 A kérdező kommentje:
Te meg gárgyultál???? ha nem tud semmi érdemlegeset mondani akkor minek válaszol ha van jobb dolga is akk minek irogat????? Gyia. Marha
2010. nov. 20. 12:32
5/10 anonim válasza:
Csapj rá te az övére, mielőtt még a való életben megtenné... o.O
7/10 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez!Cristinával álmodni azt jelenti,hogy nyakig ülsz az emésztőben!Először a popódat csapkodja,később majd megcsipkedi a bimbajad,a nyakadba liheg és így tovább! És az utolsó álmodban ellopja és megeszi a meg nem született gyermekeidet!
Nagyon sajnállak!
Tudod,fő a szakszerű segítség!Ördögűzők vannak már az Aranyoldalakban is!
8/10 anonim válasza:
Nem azért, de ilyen személy nem is létezik... Vagy Aguilera-ra gondolsz?
9/10 anonim válasza:
Basszus ne má'! Én is! Én azt h megevett 1 sárga répát... : O
10/10 anonim válasza:
Első vagyok:
Kisírtad magad? Most jobb lett? Azóta aludtam egyet a dologra, és képzeld engem is elfenekeltek, csak épp Angelina Jolie... De én nem estem pánikba, megfordultam, s mikor én kezdtem volna fenekelni, felébredtem. Nah ez a szomorú, nem a te eseted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!