Eszperente nyelv megy neked?
egyetlen ember sem kekeckedhet velem.
ezt nektek!
ebben egyeten ember sem lehet ellenfelem
*
Kell nekem egy ember,mellyel embertelen tettem e percben megtehetem, de nem lenne kedvem embertelen tettet tennem,ezzel kezdve elkeseredem,de tettel el nem feledhetem , eme tettem nem lesz emberes mert ezen este embert kellett ennem.Keservesen nyelem le eme levest,melybe egy gyermeket elengedhetetlen felszelnem,de ezzel szemben meg kell keresztelkednem.De egy perc sem kell nekem ezen leves felett,melyet e percben megkedveltem,ez kell nekem ,mert elvekkel ellenkezve nem leszek megszentelve sem keresztelkedve.Megen kell egy ember,de ezen embert elevenen leperzselem fekete szeneken,ezt befejezve lereszelem , ezt befejezve levesembe kevergetem.Egyetlen embertetem kell nekem,mely eledelemben lesz elrejtve.Ezen eledelre egyetlen emberszemmet teszek mely nem les egyetlen emberre sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!