Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Eszperente nyelv megy neked?

Eszperente nyelv megy neked?

Figyelt kérdés
Feleleted e-vel tegyed!
2010. nov. 19. 11:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
eme nyelv kegyetlen! felelek Eszperente nyelven, de hevesen!eme nyelv nekem se megy.
2010. nov. 19. 18:38
 32/37 anonim ***** válasza:
rengeteg ember nem mer lepecselve eme nyelven lelkesedve merengene.
2010. nov. 19. 19:31
 33/37 anonim ***** válasza:
Mert gyermeteg lelkem e nyelven fellelkesedve mereng. Zengetem nyelvemmel, s keresem szertelen szerelemmel mely elemeket lehetne e nyelven beleeresztenem versezetembe. S ez nem lep meg: szeretem e nyelvet, teljes lelkemmel.
2010. nov. 19. 20:30
 34/37 anonim ***** válasza:
Nem eme nyelven keresem kenyerem, mert nekem sem megy mellesleg, de szeretem ezen nyelvet.
2010. nov. 19. 20:39
 35/37 anonim ***** válasza:
megy-e nem megy-e ezen rettegett kerdezz-felelek meg nem lehet rengeteg ember belseje .
2010. nov. 19. 21:16
 36/37 anonim ***** válasza:
megy nekem e nyelv. Hehe
2011. júl. 17. 17:08
 37/37 Vad-Ász ***** válasza:

egyetlen ember sem kekeckedhet velem.

ezt nektek!

ebben egyeten ember sem lehet ellenfelem

*

Kell nekem egy ember,mellyel embertelen tettem e percben megtehetem, de nem lenne kedvem embertelen tettet tennem,ezzel kezdve elkeseredem,de tettel el nem feledhetem , eme tettem nem lesz emberes mert ezen este embert kellett ennem.Keservesen nyelem le eme levest,melybe egy gyermeket elengedhetetlen felszelnem,de ezzel szemben meg kell keresztelkednem.De egy perc sem kell nekem ezen leves felett,melyet e percben megkedveltem,ez kell nekem ,mert elvekkel ellenkezve nem leszek megszentelve sem keresztelkedve.Megen kell egy ember,de ezen embert elevenen leperzselem fekete szeneken,ezt befejezve lereszelem , ezt befejezve levesembe kevergetem.Egyetlen embertetem kell nekem,mely eledelemben lesz elrejtve.Ezen eledelre egyetlen emberszemmet teszek mely nem les egyetlen emberre sem

2015. dec. 9. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!