Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha éjfélig igazat mondanék...

Ha éjfélig igazat mondanék mit kérdeznél tőlem?

Figyelt kérdés
csak éjfélig:P:D
2010. nov. 15. 21:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mi történt eddig az életedben, hányszor csalódtál már az ellenkező nemben (kib ha biszex vagy , vagy más ) meg iylesmik :D
2010. nov. 15. 21:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Mi a teljes neved, címed, telefonszámod, bankkártyaszámod, pin-kódod, e-mail címed, jelszavad, születési éved, útlevélszámod és (ha van) a péniszed hossza?
2010. nov. 15. 21:23
 3/18 anonim ***** válasza:
Hol laksz, hol tartod a dugi pénzt, hol van kötél, ragasztó, hol a kulcs, hol a bankkártya, mi a pinkódja, hol a kocsikulcs?
2010. nov. 15. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Vacsoráztál-e már?
2010. nov. 15. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:
Mi ütött beléd? :D
2010. nov. 15. 22:05
 6/18 anonim ***** válasza:
Direkt nem válaszol éjfélig:DEz így nem ér:D
2010. nov. 15. 22:13
 7/18 anonim ***** válasza:
jelszavak,ki be vagy szerelmes ,bár az utobbit az titkos szrelmem től kédezném meg, dugi pénz ilyesmik
2010. nov. 16. 15:08
 8/18 A kérdező kommentje:
tegnap aludtam most akarok válaszolni:P de annyit szakadtam rajtatok hogy 1 kis szünetet kell tartani xD
2010. nov. 16. 15:28
 9/18 A kérdező kommentje:

1 nem tom minek kellett volna történnie az életemben nem tudok semmi érdekeset mondani:P hányszor csalódtam? uh:P (fiu vagyok) hát... nemtudom! sokszor:/ de voltak azért szép pillanatok is és még tart is:P:D

2. teljes nevem minek neked? am én vagyok isten:P Mr.isten:D menny vissza 12. nem szoktunk telefonozni:P bankártyám sincs mivel 16 vagyok és nem kell:P pin kód:652365 hány számnak is kell lennie?XD e mailom ha küldesz 1 privátot visszaírok:P:D jelszavam: Merkur:P szül év mivel 16 vagyok számold ki:) szeptemberbe születtem:D lány vagy hogy érdekel a farkam?XD privibe leírhatom ha annyira akarod:D

3. a mennyben! dugi pénz: ha felnézel látsz 2 maci alaku felhöt! attol jobbra van 1 kacsa és a 2 között amit te nem láthatsz van még 1 felhö abban van a pénzem:D kötél? hát... a rendes kötél kell? az nincs! kulcs a portán. bankártyám még mindig nincs:P pinkódot már leírtam:) kocsikulcs meg nincs mivel taxival járok xD

4.nem szoktam vacsizni (és ez tényleg igaz!XD)

5.unalom van mááár

6. lopez:P jahj te mindenhol ott vagy:D arrol nem volt szó hogy éjféli válaszolnom is kell!XD hoppá:P

7.milyen rendes vagy hogy jelszavakat kérdezet 1 böl:D mindet leírtam ha v mit kihagytam még kérdezhetsz:P(v nem:D) szerelmem nem akarom nyilvánosságra hozni de jó a szöveg:)(Y) a többit meg leírtam:D

2010. nov. 16. 15:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Azért nem:DCsak pár kérdésnél:$:D
2010. nov. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!