Mikor születtem? Találjátok ki!
Figyelt kérdés
Aki kitalálja a helyes választ az....... az kitalálta a helyes választ!!!!!!!!!!!
ennyit segítek: 1995 és 1997 közötti évben születtem
(Melyik évben, hónapban, napon?)
2010. nov. 15. 17:05
11/51 Réti Manó válasza:
de hülye vagy...istenem...nem azt mondtad h 1995 és 97 között van! hanem hogy 1995 és 1997 között van! az azt jelenti te nagypofájú kisgyerek, hogy nem értesz a matekhoz! amit kiírtál az azt jelenti , hogy 1995,1996 és 1997 is lehet a megoldás! ennyire nem lehetsz...áhh...nem fogok veled vitatkozni...ennyire nem lehetsz hülye...
12/51 anonim válasza:
az "1997 és 1995 között"-be benne mind a 3 évszám
és ne ócsáróljátok egymást bárki kezte is
nyugi
13/51 anonim válasza:
"1995 és 1997 közötti évben" szerintem ez 96 de javítsatok ki:)
14/51 anonim válasza:
Hogy melyik évben születtetek azt nem tudom,de hogy mindegyikőtök Április elsején az tuti!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!