Találós kérdés? ( 1 cigi múlik rajta )
Figyelt kérdés
Szóval, fogadtam haverral, hogy ezt a találós kérdést kitudom találni 1 héten belül, ha nem, akkor kap tőlem 1 szál cigit, szal segítsetek pls XD A kérdés így hangzik: Bezárnak meztelenül egy gumiszobába és adnak neked egy kalapot, akaszd fel a falra :D hogy csinálod? A kilincsel ne is próbálkozzatok, nem lehet lerágni a falat meg ilyesmik, remélem sikerül valakinek megfejteni :/ nah, Hajrá!2010. nov. 15. 13:28
1/7 komasa válasza:
Egyszerű! Felragasztod a falra ge.civel!
2/7 anonim válasza:
Azt nem mondták h nincs a falon eleve egy fogas:D szal oda is lehet
4/7 anonim válasza:
Én mit kapok ha megmondom???
Elkezdessz gondolkodni hogy hogy is akaszd fel a kalapot, egyszer csak a fejedben szöget üt egy gondolat, ezt a szögat kihúzod, ezáltal már megvan hogy mire akasztod a kalapot. Ezért egy nagy kő esik le a szívedről, megfogod a követ és bevered vele a szöget a falba...
Most akkor én kapnám a cigit?
Mivel ilyen alattomos módszerhez folyamodtál, ezért a válaszért cserébe azt kérem, elmondod neki a választ és adsz neki egy szál cigit és azt mondod ezt Pympa küldte!!!
5/7 anonim válasza:
Ülök a szobában.
Egy gondolat szöget üt a fejembe.
Ekkor nagy kő esik le a szívemről.
A kővel beverem a szöget a falba, és felakasztom a kalapot.
6/7 Avalanche válasza:
Mint az egyikünk már írta, a kérdés nem zárja ki, hogy nincs fogas a falon. Továbbá azt se, hogy nincsenek a szobába hozzá megfelelő eszközök, hogy ezt véghezvidd.
7/7 anonim válasza:
a fal mellé állsz, felállítod a farkad, és ráakasztod a kalapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!