Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit gondoltok erről? Szerintet...

Mit gondoltok erről? Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába. A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre. Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre: Szerető feleségemnek Időpont: 2005 okt.13, péntek Tárgy: megérkeztem! Drága szerelmem, Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem.Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni. Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk. Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém. PS.... Tényleg nagyon meleg van idelent!!!
2010. nov. 13. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak kitalálták.. van valami ehhez hasonló is, hogy egy srác elment a húgával vásárolni a barátnőjének ajándékot. a srác kiválasztott egy kesztyűt, a tesója pedig egy bugyit, de az eladó amikor becsomagolta őket akkor összekeverte. a srác megsem nézte, hogy mit küld el, de a bugyit küldte el a postán, és egy levelet írt mellé. elég félreérthető dolgok ovltka benne:D szal szerintem ezek csak kitaláltak
2010. nov. 13. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
ja sztem is csak kitaláció. de jó sztori:) tudsz még ilyeneket?
2010. nov. 13. 18:43
 3/10 anonim ***** válasza:
tényleg jó sztori am már hallottam :D
2010. nov. 13. 18:48
 4/10 A kérdező kommentje:
napinemszar.com Amúgy írom azt is amit az első írt pill :D
2010. nov. 13. 18:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy fiatalember ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára, és mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus, de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt a Nordstrom áruházba és megvették a kesztyűt. A húg bugyit vett magának. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat és a húgé lett a kesztyű, a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérő levéllel együtt: "Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, mikor este találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladóhölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiedet és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled, hogy én adjam rád elsőnek, mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják, mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el kicsit belefújni mielőtt elteszed, mert a hordástól természetszerűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendő évben. Remélem pénteken is rajtad lesz. Szeretettel... U.i.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátsszon egy kis szőr." 2007.03.25 9:42
2010. nov. 13. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
XDD szííívás
2010. nov. 13. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:
ezek de rohadt jók xd van még :D:P?
2010. nov. 13. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezek állati jóóóók:D Köszi, köszi:)

Jöhetnek még, de megnézem ezt: napinemszar.com

2010. nov. 13. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
az az érdekes hogy pont péntek 13. XDDD
2010. nov. 13. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon baba! :) Viccnek!

De ha igaz az bazi nagy szivattyú!És véletlenek ugye vannak.....

2010. nov. 13. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!