Valami jó fosós sztori? :D

Unokatesóméknál voltam vendégségben (kb 11 lehettem), és olyannyira rámjött, hogy a nagy sietségemben nem vettem észre, hogy le volt hajtva a WC fedele. Pontosabban akkor vettem észre, mikor más késő volt.:D
Napjainkban már poénként gondolok vissza rá, de akkor irtó cikinek éreztem, napokig nem tudtam aludni miatta. :)

Lóhalálban hazafutok
Azt hittem, hogy szarni fogok
Reped gatya, szakad ing,
Lett belőle egy nagy Fing.
De hallod, aztán másképp jártam
Határozott fingot vártam
Kiengedtem akarattal,
Tele lett a gatyám szarral.
Kipróbáltam tegnap este valami kínai hashajtó teát mert amikor nővérem itta , le se szállt a WCről, gondoltam rám is hasonlóan hat… nos.. sikerült összefosnom magam a suliban fehér nadrágban.. a belem csikart, morgott..
miután befostam még ráültem a wcre, rémes hasmarsom volt. :))

Meg voltam fázva, alig éreztem ízeket. Vacsorára virslit ettem mustárral. Utóbbiról később kiderült, hogy lejárt a szavatossága, de a megfázás miatt nem éreztem furának az ízét.
Késő este arra ébredtem, hogy fosnom kell. Kimentem a vécére, elintéztem, és amíg ücsörögtem, eszembe jutott, hogy rá kéne tennem töltőre az elektromos fogkefémet. Miután végeztem a vécén, így is tettem, abban a pillanatban lecsapta az áramot az automata. Anyáztam egyet, aztán gondoltam, reggelig úgysem lesz szükségem áramra, most csak azért nem fogok felöltözni - ugyanis a villanyóra kívül van, én meg meztelenül szoktam aludni.
Visszafeküdtem, de hamarosan tudatosult bennem, hogy még egy adag készülődik, így kénytelen voltam felöltözni és visszakapcsolni az áramot. Kimentem a második körre, közben arra gondoltam, hogy valószínűleg a konnektor rossz, majd töltöm máshol a fogkefémet. Bedugtam máshova, hát újból lecsapta, és ezúttal a töltő teteje is leesett. Tanulva az előző esetből, ekkor már rögtön visszakapcsoltam a villanyt, de harmadszor már nem kellett fosnom :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!