Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valami jó fosós sztori? :D

Valami jó fosós sztori? :D

Figyelt kérdés
Én egyszer a falunk mögötti mezőn sétáltam, amikor rám jött a csikarás. Rögtön szaladtam haza egy mocsaras részen, ami egy rövidebb út volt a házunkhoz. Ahogy ott mentem, ráléptem egy falécre, ami kb 20 éve ott állt, és az volt neki a kegyelem döfés, rögtön leszakadt, én meg beleestem a szennyvízbe. Mondtam, már mindegy, így én is beleeresztettem a gatyámba

tegnapelőtt 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyomorrontásom lehetett, zuhanyzás közben jött rám, nem volt messze a klotyó de tök szar volt.
tegnapelőtt 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Unokatesóméknál voltam vendégségben (kb 11 lehettem), és olyannyira rámjött, hogy a nagy sietségemben nem vettem észre, hogy le volt hajtva a WC fedele. Pontosabban akkor vettem észre, mikor más késő volt.:D

Napjainkban már poénként gondolok vissza rá, de akkor irtó cikinek éreztem, napokig nem tudtam aludni miatta. :)

tegnapelőtt 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Lóhalálban hazafutok

Azt hittem, hogy szarni fogok

Reped gatya, szakad ing,

Lett belőle egy nagy Fing.

De hallod, aztán másképp jártam

Határozott fingot vártam

Kiengedtem akarattal,

Tele lett a gatyám szarral.

tegnapelőtt 23:18
 4/6 anonim válasza:

Kipróbáltam tegnap este valami kínai hashajtó teát mert amikor nővérem itta , le se szállt a WCről, gondoltam rám is hasonlóan hat… nos.. sikerült összefosnom magam a suliban fehér nadrágban.. a belem csikart, morgott..

miután befostam még ráültem a wcre, rémes hasmarsom volt. :))

tegnap 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Meg voltam fázva, alig éreztem ízeket. Vacsorára virslit ettem mustárral. Utóbbiról később kiderült, hogy lejárt a szavatossága, de a megfázás miatt nem éreztem furának az ízét.

Késő este arra ébredtem, hogy fosnom kell. Kimentem a vécére, elintéztem, és amíg ücsörögtem, eszembe jutott, hogy rá kéne tennem töltőre az elektromos fogkefémet. Miután végeztem a vécén, így is tettem, abban a pillanatban lecsapta az áramot az automata. Anyáztam egyet, aztán gondoltam, reggelig úgysem lesz szükségem áramra, most csak azért nem fogok felöltözni - ugyanis a villanyóra kívül van, én meg meztelenül szoktam aludni.

Visszafeküdtem, de hamarosan tudatosult bennem, hogy még egy adag készülődik, így kénytelen voltam felöltözni és visszakapcsolni az áramot. Kimentem a második körre, közben arra gondoltam, hogy valószínűleg a konnektor rossz, majd töltöm máshol a fogkefémet. Bedugtam máshova, hát újból lecsapta, és ezúttal a töltő teteje is leesett. Tanulva az előző esetből, ekkor már rögtön visszakapcsoltam a villanyt, de harmadszor már nem kellett fosnom :)

tegnap 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Délkelet-ázsiai utazás során kínai kaja megdolgozott. Aznap csak simán fostam, nem volt gond, megoldottam. De hatott másnap is. Reggel ültem a szálláson a széken, terveztem az aznapi programot, hogy mivel hogyan jutok el a célig. Fingottam egyet, de sose bízz egy fingban (ezen a mondáson addig csak röhögtem, azóta nem)! Sikerült némi híg fost kiengednem, mire realizáltam, itt nemcsak gáz van, hanem más is. Irtó kellemetlenül éreztem magam, természetesen ruha és székmosás, miután kitrónoltam magam. A nap többi része persze jól sikerült, de ez nagyon fura emlék marad, 33 évesen befosni:)
tegnap 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!