Segitetek még közösen kitalálni ilyeneket?
Figyelt kérdés
Hogyan szórakozz jól, minden esetben: 1. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e hozzá sültkrumplit.
2. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövő posta.
3. Az összes közüzemi csekkednek a "megjegyzes" részébe írd be, hogy "szexualis szolgáltatásokért".
4. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a prófeta prédikációja szerint".
5. Ne hasznalj ekezeteket.
6. Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek.
7. A McDrive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
8. Az operában énekelj együtt a darabbal.
9. Amikor a pénz kijön a bankautomatából, kezdjél kiabálni, hogy "Nyertem! Nyertem! Harmadszor ezen a héten!!!"
2010. nov. 10. 18:22
1/7 anonim válasza:
:D ezek jók, főleg az utolsó:D:D jót röhögtem:D
2/7 anonim válasza:
3, 7, 8, 9
ezeken jót szórakoztam :)
3/7 anonim válasza:
10. Amikor beszállsz egy tömött liftbe, becsukódik az ajtó, szimulálj pánikrohamot.
5/7 A kérdező kommentje:
:D
2010. nov. 10. 19:38
6/7 anonim válasza:
11. Beszélgetés közben nézd folyamatosan a partnered fülét és egy idő után enyhén fintorogj.
7/7 anonim válasza:
Ragassz ki a hűtődre egy cetlit, amin ez áll: "Elmentem dolgozni, 10 perc múlva jövök!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!