Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem pisilnek a vámpírok?

Miért nem pisilnek a vámpírok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hmmm... ezen már én is gondolkodtam..de nem jöttem rá!!
2010. nov. 10. 13:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Mert nincs veséjük. Ha lenne, akkor lehetne a veséjükbe látni, és nyomban lelepleződnének. Arról nem is beszélve, hogy a hülye életmódjuk miatt könnyen kaphatnak vesekövet, ami azért elég borzalmas. Így az evolúció során elvesztették a veséjüket, de az is lehet, hogy Isten egész egyszerűen nem teremtett nekik.
2010. nov. 10. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Ugyanazért amiért soha nem (vagyis csak nagyritkán) kell a filmszereplőknek spontán hasmenés vagy keményszéklet miatt budira menni :)
2010. nov. 10. 16:01
 4/13 anonim válasza:
Őszintén? Fogalmam sincs. De biztosan állíthatom, hogy köze van hozzá az 51,0074. körzetben észlelt ufók anál-intruderéhez...
2010. nov. 10. 18:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a vér nem válik vízzé.
2010. nov. 10. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
én láttam már vámpírt pisilni!!! kék színű volt a vizelete és foszforeszkált!
2010. nov. 11. 20:28
 7/13 anonim válasza:

Attól függ milyen fajtájú vámpírokra gondolsz.

Anne Rice féle vámpíroknak még nemiszervük sincs, ergo nem kell ilyen alantas dolgokkal foglalkozniuk :)

Stephenie Meyer féle vámpírok nem isznak mást csak vért, az pedig felszívódik, tehát nincs mit kipisilni.

2010. nov. 17. 13:42
 8/13 anonim válasza:

11-10 20:12-nek!

Hát ez jó volt!!! :-)

Egyébként meg pisikélnek, csak a lábuk szára sosem látszik ezeken a hülye széles vásznokon!

Egyébként tudjátok, mi a jó didergő hidegben pisálni?

Az első 1 perc (hi-hi)

:-)

2010. nov. 18. 18:18
 9/13 anonim válasza:
Azért megnézném az olyan szervezetet ami 100%-ban mindent felhasznál és az összes salakanyagot esetünkben a tüdőn át üríti....azé a vér is tele van MÁR kész salakanyagokkal....tehát egyenesen következik, hogyha a vért 100%-ban képes felhasználni akkor az emberi pisit is képes lenne részben vagy egészében felhasználni max csak egy kis vitamin kiegészítés kéne hozzá.....
2010. nov. 19. 12:47
 10/13 anonim válasza:

Mert hogy nézne ki ha a film közbe mondaná valaki:

"Bocs WCrekell mennem Uhh -.-

2011. márc. 22. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!