Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kérdésem ki volt az az ember...

Kérdésem ki volt az az ember aki legelsőként elszámolt a legtovább és mennyi volt az a legtovább. Előre is Elég elgondolkodtató nem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki volt a első ember de Chuck Norris elszámolt végtelenig, kétszer
2010. nov. 9. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszer dédnagyapám elszámolt tízezer-háromig.
2010. nov. 9. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem
2010. nov. 10. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Namármost!

Én vagyok az az ÁLLAT mert EMBER ilyenbe bele se kezd.

Eddig elszámoltam már addig de máris tovább mire leírtam ezt a mondatot.

Csak a bal agyféltekémmel számolok mert a jobb az a JOBB és mivel az a JOBB ezért minden mást el tud látni egyedül tehát a jobb agyféltekém ellát mindent a bal csak számol.

Máris sokkal tovább számoltam.

Az edzőm, a Besenyőpistabácsi aztat mondta, hogy én leszek a legtovábbelszámolóművész ha addig meg nem halok.

Olyan vagyok mint az O.V.: mindenkivel elszámolok vagy a végtelenbe és tovább :)

Na, haggyá tovább számolni mert nem jutok a végére!

2010. nov. 10. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó kérdés... :D
2010. nov. 10. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
aki a legelsőként elszámolt legtovább az az aki elszámolt egyig, ő volt az első aki elszámolt egyig és a legtovább is számolt mert senki más nem számolt még el egyig
2010. nov. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!