Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Befostam! Most mit csináljak?

Befostam! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szilvás buktát, mert az szeretem!
2010. nov. 10. 18:00
 12/17 Geráppááá ***** válasza:
66%
szerintem add nekem...gyűjtöm=)
2010. nov. 10. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Szard le!
2010. nov. 11. 00:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
tedd be az összefosott gatyát egy fém dobozba, ásd el a szomszédod kertjében, azután készíts térképet az elásott helyhez és halálod napján add oda a térképet az unokádnak és mond azt neki, hogy ez az öröksége!
2010. nov. 11. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

szerinteem várd meg míg megszárad persze ha nem keményet kaksiztál mert akkor azt ki se kell törölni, nem hagy nyomot.

Ha viszont f0stál akkor majd elpárolog mert nagy része víz persze ha kibírod a csípést .Az olyan rossz.

De a legrosszabb ha olyan saras töményebb állagú mert az alapból nehezen jön ki. Nekem a kínaitól szokott olyan lenni.

De ha megvárod hogy megszáradjon akkor az jó mert 1 kis ideig a szär tulajdonságánál fogva jó hőszigetelő anyag így melegen tartja a popsid de véd a forró láva ellen ha hawaii-on szeretnél csúszdázzni.Végül lepereg amit szín szerint szépen megmunkálva kis mozaik kövek ként eladhatod piacon. Bio néven.

teknős380

2010. nov. 11. 22:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne csak BE foss, hanem KI is foss! De Gnóbel-díjat kapnál érte, ha tudnád, hogy kell!
2010. nov. 12. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Pálinkát!:D
2010. nov. 13. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!