Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Orbánnak köszönhetően, ez...

Orbánnak köszönhetően, ez lesz az új csajozós duma?

Figyelt kérdés
[link]

ma 16:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
2 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem
ma 18:10
 2/5 anonim válasza:
Én rakattalak kérdező a humorkategóriába! szerinted miért?
ma 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Idén húsvétra újabb locsolóversek várhatók.
ma 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon menő vagy János! Az egész lemenő, felmenő családod, kétségtelenül büszke most rád, hogy ilyen szép sikereid vannak.

Na, ha már így szóbahoztad, érekelne, hogy ez, hogyan működik? Mármint a kérdések átrakatása, kérdések, válaszok törlése? Valaki ír egy kérdést, választ, és egy ember úgy gondolja, hogy az nem oké, akkor már átrakják/törlik? Vagy több ember reklamációja szükséges? Esetleg a moderátorok mérlegelik-e, hogy érdemes-e átrakni/törölni valamit? Vagy elég csupán egyetlen ember hisztériája egy kérdés átrakásához/törléséhez? (Ez esetben a helyzet rettentő siralmas.) Kérdésem nem provokáció, a válasz valóban érdekel. Biztos vagyok benne, hogy te tudod rá a választ.

ma 20:00
 5/5 anonim válasza:

4

Általában az van hogy a lipsi-ket szoktákben hagyni és a többieknek szokták törölni a válaszát nem lehet tudni van amikor egy jelentésre törlik általálában többre szokták!

A politika kategóriában szerintem minimum két-három embernek kell jelenteni hogy kitöröljék vagy átrakják!

Van olyan csoport ahol mindent törölnek van olyan ahol meg semmit.

általában hogyha te lipsiként káromkodsz akkor nem törölnek viszont viszont ha nem lipsiként azonnal kitörölnek

ma 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!