Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bőszültél már fel valamilyen...

Bőszültél már fel valamilyen okból?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az?
2010. nov. 8. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor bőszültem fel utoljára mikor egy vén f*sz beállt a parkolóba két autó helyére. Én meg kiszálltam a kocsiból és lefényképeztem az autóját, erre visszajön, hogy mit csinálok. Mondom neki Kussojjá, ellenőr vagyok. Azt csak nézett, elment...
2010. nov. 8. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Engem az idő cseppet sem bőszít!
2010. nov. 8. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:

AZ történ hogy éppen néztem a Doktor csontot 21:30-kor

amikor megnéztem ezt a kérdés és gci ideges lettem

2010. nov. 8. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
a normális embereket az idő nem bőszíti,hanem őszíti ha jól tudom
2010. nov. 8. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
sajnos engem az idő őszít, viszont nem bőszít! ezért írtam, hogy engem az idő cseppet sem bőszít
2010. nov. 8. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos tárgy, egy bizonyos helyen nem volt ott egy meghatározott időben, pedig számítottam rá.Utolsó agysejtjeim leültek tanácskozni, hogy mitévő legyek, végül egyöntetűen megszavazták, hogy ez esetben el kell, hogy kurjantsam magamat, ami így hangzott: "hol a p.csába lehet?! ".
2010. nov. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!