Ez lesz az? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hetek óta készülök erre a dobásra. Rágyúrtam mint Fekete Laci az erőemelő világbajnokságra. A tervem a következő: szeretném ide kiírni azt a kérdést amire 0 azaz nulla választ kapok. Szerintetek sikerülni fog? Ez lesz az a kérdés? :D2010. nov. 6. 15:31
3/19 A kérdező kommentje:
na ba..ki...hát ez nem jött össze, pedig mit készültem rá...és jött válasz :'(
2010. nov. 6. 15:35
4/19 anonim válasza:
talán ha nem irnál ki kérdést, akkor nem is jönne rá válsz...TEEEE....
5/19 A kérdező kommentje:
no de akkor arra nem kell felkészülni, nem kell alaposan előre megtervezni és nem lenne rekord. Olyankérdésre könnyű nem válaszolni, amit fel sem tettek, de olyanra amit feltettek...:D
2010. nov. 6. 15:40
6/19 anonim válasza:
még egy válasszal el rontom a napod bocsi srác:/:D
7/19 A kérdező kommentje:
a teljes összeomlás szélére sodortok...:'( Miért tezsitek ezt. Pedig olyan keveset kértem. Csak ne kommenteljetek, de beszélhet nektek az ember...:(
2010. nov. 6. 15:51
9/19 anonim válasza:
legyen inkább 6 nekem úgy is az a szerencseszámom XD
10/19 anonim válasza:
7inkább:P
De eddig én állok nyerésre?Én már 2x írtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!