Dzsekesz kérdése:
Leszedtétek magatokat iwiw-ről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:16
11/14 anonim válasza:
16/f vagyok hamar kinőttem ezekböl:D szerintem is hülyesék a facebook az iwiwet sem nézem nemhogy még azt a sz*rt. am mindenem van de 1 re sem megyek fel xD a vip még értelmes is volt nem tudom minek ennyi hülyeség.
12/14 anonim válasza:
Hát engem már nem sok választ el tőle, elég nagy pangás van. Kiírok valamit még egy hét múlva is azt látom. Facebook nekem jobban bejön, ott van élet.
13/14 anonim válasza:
szntem a facebook nagy hülyeség az iwiw sokkal jobb :/
14/14 A kérdező kommentje:
ok csak azért kérdeztem,mert kezd idegesiteni:István ismerősnek jelölt,meg Péter,meg józsi,meg sári,meg ödönke,jórészt azt sem tudom kik azok,és akkor még üzeneteket is irnak ,és azt sem tudom ki.és be kell lépni,és várakozni meg minden ilyesmi.46 iwiwes értesitésem van a levelek között,és nem nézem meg.azért sem.És leszedem magam onnan.
2010. nov. 7. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!