Ha nem vigyázok, érhet béremütés?
Figyelt kérdés
dec. 7. 23:11
1/3 anonim válasza:
Azt nemtom, mi; úgyhogy inkább vigyázz ! Nemjól hanxik, az a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Az áramütés ellentéte.
Kérdező: béremütés nem valószínű. Béremeléstől pedig nem kell tartanod, az csak 2195-ben lehetséges. Áramütés nagy valószínűséggel érhet, ha nem vigyázol. Áremelés pedig ha vigyázol, ha nem, érinteni fog.
3/3 anonim válasza:
Akkor lesz csak igazán béremegés, ha nem rendeződik a béremelés. Az áramról pedig annyit, hogy már megbocsásson mindenki, de nem vagyok eladó. Így az áramütés veszélye nem fenyeget, kivéve amikor igen. Amolyan kétállapotú rendszerként viselkedik, aminek egy harmadik állapota is van, mivel Schrödingernek valójában nem is volt macskája. Különben is, honnan tudhatnám, én csak egy sajt vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!