Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan készítik a zsemlét?

Hogyan készítik a zsemlét?

Figyelt kérdés

dec. 2. 20:29
A kérdező szavazást indított:
A zsemlemorzsákat összeragasztják?
Vagy kifacsarják a zsemet (mint egy narancsot, citromot), hogy létrehozzák a zsem-lét?
Vagy csak elég erősen kell kívánni?
Vagy más a története?
6 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Lopják. Néha a földönkívüliek meglátogatják a Földet, és hozzák ezt a zsemle pékárut és az emberek ellopják tőlük hogy eladják, viszont jelenleg az ismeretlen hogy a földönkívüliek hogyan készítik el a zsemlét.
dec. 2. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy kifacsarják a zsemet (mint egy narancsot, citromot), hogy létrehozzák a zsem-lét?"

Pontosan, csak ez igen bonyolult eljárás, mivel a zsemnek nagyon alacsony a víztartalma így könnyen összefonnyad. Úgy nem lesz olyan finom.

dec. 3. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
zsemlesütve
dec. 3. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, jók. :)

Egyébként az is eszembejutott, csak az már akkor, miután kiírtam a kérdést, szinte rögtön, pár perccel utána, csak gondoltam, még várok, hátha valaki beírja; hogy egész egyszerűen megfordítják a zsemfelt. Adódik a kérdés, hogy akkor honnan szerzünk ehhez a művelethez zsemfelt (?) . Hát akkor megfordítunk egy zsemlét. Ez oda-vissza működik. :) | És ahhoz meg úgy jutunk; hogy például a föntebb felsorolt módok egyikén. :)

dec. 3. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor ha fent van akkor nem lesz belőle zsemle.
dec. 3. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
-akkor
dec. 3. 20:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam,hogy másnak is eszébe juthat,más is beírhatja,mert ez valamennyire kézenfekvő, mert a 'zsemle-zsemfel'-lel szoktak poénkodni, és akkor gondoltam,hogy akkor még megadom a lehetőséget, hogy akkor még erre más is rájöjjön. :) Ez büszkeséggel töltheti el az embert. :) Plusz, így könnyebben előszedheti a kérdést, ha akar rajta újból mosolyogni, ha a megválaszolt kérdések között van. :) Mert figyelt kérdésekből több van, mint amit megválaszolunk. :)
dec. 3. 20:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Áh, közben érkezett mégegy válasz. :) Köszönöm, ment a zöld erre is. :)
dec. 3. 20:27
 9/10 Mansour ***** válasza:
Ez így értelmetlen kérdés, mert hát kinek a zsemlét? Ha azt kérdezném, hogy hogyan készítik a tortáját, arra sem nagyon lehet válaszolni, mert hát sokféle torta van, az egyikét így készítik, a másikét amúgy. Azt nem tudom, hogy zseml is többféle van-e de gondolom igen. Szóval könnyen lehet, hogy valakinek a zsemlét teljesen máshogy készítik, mint a többiek zsemlét.
dec. 4. 17:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Hm, jogos. Ment a zöld ! :)
dec. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!