Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bartos Cs István hogyan tud...

Bartos Cs István hogyan tud olyan körülmények,életmód szerint élni ,ami szerint él?

Figyelt kérdés

ma 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy kisebb szemetet zacskót, papírt a gyomorsav még képes szétmarni, amit nem azt meg kijön a lyukon. Az alkohol az meg teljesen más, genetikától függ kinek hogy bírja a szervezete, valaki 40 évesen belehal valaki meg képes alkeszlént leélni egy életet. Bár Bartos a mostani videóiban eléggé le van már épülve.

De egyébként a körülményekről hogy szegényes vagy ilyesmi azt kb. minden alkesz átéli.

ma 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:

1-es

XD

ma 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha valós a Bartos élete, és valós akkor ezt a kérdést, már én is feltettem magamnak.

Szerintem a korához/ életviteléhez képest elég jó formában van avagy volt. Édesanyja haláláig.

Ha normális életvitelt élt volna szerintem korrekt kinézetű/ eszes pali lett volna.

És most sem hülye egyébként.

ma 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Das ist cselmeböteg, úgybizony dá!
ma 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!