Van még fent vki?
Figyelt kérdés
unatkozok xDD
15L
2010. nov. 5. 23:58
81/115 anonim válasza:
Hát Lopez... bekell hódolnod a hatalmunknak! :D
Na de én leléptem tv-zni, aztán aludni, úgyhogy egyenlöek lesznek az eröviszonyok :P
Jóéjt nektek
"U"
82/115 anonim válasza:
XD na Zoé lökd a címed most megyünk és meg................................................................................................................................................................kínálhatsz egy kávéval mielött....:$
83/115 anonim válasza:
még hódolni..oda ne rohanjak:P:D
Jól van okés:)Aludj jól:)Szia:)
85/115 anonim válasza:
hol dumálsz lipilopi én is akarok nédd má a csajom is lelépett.:(
87/115 anonim válasza:
van olyan kérdés ahol még vannak mások is?linkeld mert itt uncsizok már...
88/115 anonim válasza:
nincs,én is csak ezt nézem:)De ha találok valamit akkor belinkelem:)
89/115 anonim válasza:
Hagyd a francba sztem már mindenki alszik vagy bulizik.Jófej eza saten olvastam pár válaszát.nagyarc.na majd holnap besz ha leszel.nemtom vagy itt vagy majd találkozunk.jócakát.légy rosssz!!!ű
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!