Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy lakásom és egy házam....

Marcika1558 kérdése:

Van egy lakásom és egy házam. 2015ben és 2017ben vettem, a házon van hitel. azota emelkedett a fizum és romlott a forint, hogy ha levonom a hitelt a ház jelenlegi piaci értékéből a lakással együtt 200 MFt feletti vagyonom van?Más?

Figyelt kérdés
Más is így meg tudott gazdagodni az elmúlt 10 évben? Ha eladnám a lakást tudnék venni egy használt ferrarit.. Ezt sose gondoltam volna!

nov. 24. 12:20
1 2
 11/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Az Avason megvetted a lakást?
nov. 25. 11:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha ott vennék lakást, akkor nem lenne 200+ MFt vagyonom..
nov. 25. 12:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Marcika1558 kérdése:

Jövőre 10 % önerővel lehet lakást venni. Ti is örültök?

Van 1,5 MFt félretett pénzem, avason találtam 15 MFt-ot panelt. Veszem is meg. Jó hely az avas nem? Hazugságok a hiresztelések"

nov. 17. 07:59

"Persze, hogy dolgozom! Miskolcon gyárba! Ha sok éjjeles műszakom van akkor 270et is megkapom!"

nov. 17. 09:03

"270 nettó hol szar fizu? Utána kérdeztem havi 135-ös törlesztőt kapok már holnap. Be vagyok jelentve rendesen. Nincs feketézés. Ez hivatalos nettó fizu."

nov. 17. 19:00

nov. 25. 12:37
 14/19 A kérdező kommentje:
ez egy másik felhasználó, aki írt a nevemben.
nov. 25. 13:15
 15/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ó hát persze. Van az a közmondás a hazug emberrel meg a sánta kutyával. Pont így jártál.
nov. 25. 15:19
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Lehet itt dicsekedni, de csak szólok, hogy kispályás vagy... Nekünk egy ház és három lakásunk van, de aki igazán benne volt a piacban pár éve, összehozott 8-10 lakást is...
nov. 26. 11:11
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os ügyesek vagytok!! Akkor nektek is lett pár év alatt több 100 Milliós vagyonotok! Hogy hoztátok össze?
nov. 26. 13:01
 18/19 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#17 Eladták a ferráriukat.
nov. 26. 14:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Jó időben kellett lenni jó helyen, ennyi a titok... azért az mellett, hogy volt itt először devizahitel válság most meg lassan a magyar lakosság nagyrésze kiárazódott a piacról, azért az utóbbi években nagyon sokan jól is jártak. Én az első lakásom a devizahitel közepén vettem, akkor még egy lerobbant panelben gondolkoztam, majd úgy bezuhantak az árak, hogy meg tudtam venni egy újépítésű páréves lakást, ez ma kb árban a 10x éri... Párom szétment anno a párjával, akkor vett egy kisebb téglalakást, akkor még azt hitte, élete végéig hitelre.. összejöttünk, párom lakását kiadtuk, majd amikor a gyerek jött, vettünk egy családi házat, amikor a CSOK elkezdte nyomni fel az árakat, még viszonylag alacsony áron. Ekkor már mindkét lakást kiadtuk, idővel párom hitelét simán kp-val visszafizettük. Aztán ahogy rohamosan mentek az árak, még vettünk egy újépítésű lakást Bp belváros közel, akkor már úgy éreztük, magas áron, de azt mondtam, ez még bőven nem a vége, akkor még se háború se covid nem volt... a Covid utána évben jött, szerencsére a lakóparkot még befejezték, nem koppantunk. Egy éve a saját lakásom hitelét is kp-ztuk és most van egy ház meg egy lakáshitelünk, de ezt a három kiadott lakás bőven fedezi.
nov. 26. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!