Kakilós, fingós poénok 30-felett? Csajok, hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Első randin, esetleg sz.x után, mikor térhet át az ismerkedés ezen szakaszába
Természetesen csak azért beszélnék, erről mivel én szoktam kakilni és fingani, de a lányok természetesen nem!
31/F(asza csávó)
nov. 14. 10:38
2/4 A kérdező kommentje:
Komoly a kérdés! Nincs idő a kerék-perecre
nov. 14. 12:36
3/4 anonim válasza:
A fingós-böfögős poénokat mindig a helyzet adja. Ha adott helyzetből ki tud rögtönözni egy olyan poént, ami még az én jóízlésemnek határán belül van (ezt el kell találnia, ehhez ismernie kell engem már eléggé, mielőtt elsüt egy ilyet,hogy ráérezzen, nekem milyen poén fér bele,ami korrekt, még tetszik is,és nem sajnálóan/szánakozva tekintek utána az emberre, hogy pl megállapítom,hogy "ez egy kretén", nem lesz utána kellemetlen érzetem), nem sértő senkinek a számára , nem gagyi/gyermeteg/idétlen/erőltetett, hanem tényleg mókás, akkor jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!