Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Harry Potter Sárvérű? :D

Harry Potter Sárvérű? :D

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 14:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:

Utolsó! Mikor mondta? (melyik könyv hányadik oldala? melyik film hányadik perce?)

Lily mugli származású varázsló volt: a szülei muglik voltak, de ő maga tudott varázsolni, ezért mehetett a Roxfortba tanulni.

Amúgy meg a magyarok nagy része is előszeretettel zsidózik és cigányozik olyan embereket, akik nem is azok...az amerikaiak mindenkit lenégereznek...ez kb ugyanaz a kategória... :D

2011. júl. 8. 14:45
 52/83 anonim ***** válasza:

Úhuhuuu mekkora harc volt itt észre sem vettemxd

amúgy:

már régen volt és beadtam a fogalmazást és félvért írtam és jólett szóval Harry félvér. vagy a tanár is hülyexd

amúgy az egyik válaszolónak:

pedig nekünk kötelező olvasmány volt mivel hatosztályos gimibe járok ahol kompetencia alapú oktatás van szóval ezmiatt.

köszi mindenkinek 5ös lett a fogalmazás ;DDDDDD

2011. júl. 14. 22:38
 53/83 anonim ***** válasza:
De én nem úgy emlékszem hogy Harry aranyvérű... Mert a könyvben volt valami Neville Longbotommal is, hogy ő aranyvérű nem?
2011. júl. 15. 19:16
 54/83 anonim ***** válasza:
fuu fogalmam sincs máár. xd
2011. júl. 15. 23:11
 55/83 anonim válasza:
Neville aranyvérű, még mondják is neki, hogy álljon be halálfalónak. "Spórolni kell az aranyvérrel"-mikor a 7. könyv végén sétálnak a titkos alagútban Roxfort felé.
2011. júl. 16. 10:26
 56/83 anonim ***** válasza:
Lily Voldemort szemében akkor is muglinak számított ha felvették a Roxfortba. (Ezt valamelyik előző válaszolónak mondom.)
2011. júl. 16. 19:26
 57/83 anonim ***** válasza:

Arra emlékszem, hogy valaki mondta, hogy Voldemort megküzdött volna Neville -vel, de helyette inkább a hozzá méltó ellenfelet választotta, Harry -t. Vagy valami ilyesmi. Szóval akkor most Harry és Voldemort is félvér?

Emlékszem egy olyan sorra, hogy ugye Ron és családja aranyvérű, de állítólag van valami távoli rokon aki asszem titkárnő (?).

2011. júl. 16. 20:57
 58/83 anonim ***** válasza:

najóó én iyleneket nem tudok könyv csak a 2. van meg mert kötelező olvasmány. Annyira nem vagyok odáig érte. lttam a filmeket 1x bőven elég volt..:D

de ti aztán szakértők vagytok ebben a témábanxd:D

2011. júl. 16. 23:06
 59/83 anonim ***** válasza:
neville aranyvérű, harry meg félvér
2011. júl. 17. 17:03
 60/83 anonim ***** válasza:
66%
Harry félvér ,az aranyvérűek azok akik-nek minden élő rokonuk varázsló ,erre kitér a könyv egyszer vagy többször is, egyszóval harry félvér vagy negyedvérű bár általábana félvért használják, amúgy a könyvben szintén említik ,hogy harry félvér mint voldemort,:D egyszóval harry félvér:Dés aki mást mond az téved:D el lehet olvasni a könyvet
2011. júl. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!