Mit válaszolnál ha azt mondanák neked, hogy szőrös a karod?
Figyelt kérdés
csakúgy megfordult a fejemben xD kiváncsi vagyok mit válaszoltok :D.2010. nov. 4. 18:16
11/17 anonim válasza:
Én 43 éves férfi létemre, ha ezt a kérdést valaki feltenné biztos, hogy köpni-nyelni nem tudnék!! Megállna bennem az ütő, leperegne előttem az életem és meghalnék. Szerencsére eddig még senki sem tette fel ezt a kérdést élőben.
12/17 anonim válasza:
tegnap 23:33-nak!!
Látod milyenek ezek a mai fiatalok??Ezek annyira prűdek hogy ilyet megmernek kérdezni nyilvános fórumon!!Bezzeg a mi időnkben még azt se merték megkérdezni hogy szőrösödik-e már a t.künk??Nemhogy kerekperec a karunkra fölteszik?!?!Nem tisztelnek Ezek már semmit!!Skandallum!!
Tisztelt kérdező!!Én azt mondanám hogy ez magánügy és indiszkrét kérdésre nem válaszolok!!A jó erkölcs mindenek előtt!
13/17 anonim válasza:
tiéd is XD vagy ha nem ismerném az embert fejbelőném h ne tudodjon ki a titok XD
15/17 A kérdező kommentje:
xDDD köszi.jókat nevettem xD
micsoda nagy arcok vannak itt :'D
kiváncsi voltam,hogy egy ilyen értelmetlen kérdésre hogy válaszolnak majd az emberek :D
2010. nov. 5. 18:24
17/17 anonim válasza:
Ha mégegy ilyen megjegyzést teszel legyantázom a tiédet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!