Nixon tényleg vezetékes telefonról hívta a holdra szállókat?
Figyelt kérdés
Én meg lemegyek a pincébe a mobilommal és nincs térerő...okt. 18. 09:20
11/20 anonim válasza:
12/20 anonim válasza:
"megtalálták a helyszínt ahol forgatták a Holdraszállást."
Hogyne: most is ott van a Holdon.
Ott van rajta minden, csak a felszálló egység ment vissza. A leszálló egység, az autó, a zászló, a nyomok - azóta is ott van minden változatlanul, mert a Holdon nincs szél, vagy víz, ami elvigye. Meteoritok vannak, de azok is ritkán. Meg napsütés van, és nappal 200 fok, éjjel -200, úgyhogy a zászló az már fehér.
Amúgy kérdező: te mennyire vagy hülye? Eléggé, ha az ilyen konteókat elhiszed.
13/20 A kérdező kommentje:
Ott voltál te is???:)
okt. 19. 21:39
14/20 A kérdező kommentje:
Attól függ melyik a konteó.Te elhittem a koronajárványt?
okt. 19. 21:40
15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy tudja valaki a leszállásnak a koordinátáit!???Ha már ennyire okos emberek is ide találtak.Talán egyszer megnézné valaki egy jó teleszkóppal a helyet...
okt. 19. 21:44
16/20 anonim válasza:
Innen nem látni jól teleszkóppal, de Hold körüli űrhajóról párszor már fényképezték.
17/20 A kérdező kommentje:
Én a saját szememmel szeretném azt látni...:)
okt. 19. 22:55
18/20 anonim válasza:
Menj fel Hold körüli pályára, talán fél millióért ($) már megteheted, és onnan egy sima távcsővel látszik mind a 6 tábor.
19/20 A kérdező kommentje:
Ennyi???
okt. 20. 15:09
20/20 anonim válasza:
Igen, pontosan.
Majd 30 év múlva talán már a Holdra is mehetsz, túristának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!