Ha a kalaúz kéri a jegyet a vonaton, lehet azt mondani,hogy már nem vagyunk ott?
Figyelt kérdés
Ha oda jön, kéri a jegyet, lehet azt mondani,hogy nem vagyunk ott, ugyanis a menetrend szerint, 1 órája otthon kellene lennünk?
Azaz, nem vagyunk ott, papíron.
okt. 8. 19:32
1/10 anonim válasza:
Lehet ezt mondani. Akkor a kalauz látja, hogy megint valami ostoba hülyegyerek akar szórakozni vele és hívja a rendőrt. Majd annak megmutatod a jegyed és fizeted utána az eljárás költségét.
3/10 A kérdező kommentje:
1.
Lehet, de ha már nem nem vagyunk ott, minek kér jegyet?
okt. 8. 19:44
4/10 anonim válasza:
#3 Ha hajnali 3-kor utazol a szerelvényen, akkor is kell hogy legyen jegyed. Ha zavar a késés, tegyél panaszt, igényeld a jegyed visszatérítését, ne a kalauzt b.szogasd
5/10 A kérdező kommentje:
4#
Ha hajnali 3-kor van a menetideje, akkor igen.
De, ha késik 1 órát, akkor én már nem vagyok a vonaton.Olyantól, aki nincs ott, minek jegyet kérni?
okt. 8. 19:53
6/10 anonim válasza:
Nagyon "vicces" akarsz lenni, de a vonaton nem filozófiai kérdésekröl kell értekezni, ha nincs jegyed, megbüntetnek.
7/10 anonim válasza:
Aztan pofanver es azt mondja "na kifiam mostmar ittvagy, mutasd a jegyedet"
8/10 anonim válasza:
Papíron nem vagy ott, de a vonaton igen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
9/10 Mansour válasza:
De akkor már ő sincs ott, hiszen menetrend szerint 1 órája a végállomáson vagy már egy másik vonaton van. Így nem is találkoztatok, nem is kérte tőled a jegyet, szóval nem értem, hogy akkor mi a gond, miért kellett kiírnod a kérdést.
10/10 anonim válasza:
Leszállíthat ám a következő megállónál jegy nélkül, onnantól pedig úgy mész haza, ahogy akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!