Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Melyik villamos megy Napba?

Melyik villamos megy Napba?

Figyelt kérdés
Gyümölcslére van írva, hogy három napon belül kell meginni.
okt. 6. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Néha.
okt. 6. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A villanyos.
okt. 6. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a múltkor szembe ment.
okt. 7. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
A fogaskerekű hernyóvillamos
okt. 7. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, az egyikÜK biztosan. Vagy, ha nem az egyik, akkor kizárásos alapon a másik.

napszemüveg = napszem + üveg.

[WTF?]

okt. 7. 13:53
 6/6 Mansour ***** válasza:
Én megittam volna, de már másnap nem volt benne semmi. Akkor már más Nap volt. És nem is gyümölcslé volt, de a joghurtra sincs ráírva, hogy hogyan kell elkészíteni a zacskós levest. Pedig mindig mikor jön a villamos és nálad a joghurt, megcsillan rajta a fény ha szembe ülsz vele, a térded felhúzva, de poháralátétnek nem lesz jó, mert a gyümölcslé átáztatja. Senki sem tökéletes, a villamos sem mindig sárga, de ha három napon bel ül, akkor is mindig csak egy Nap van égen. Ha nem áll égnek, akkor lehet tegnapra felsejlik, hogy a villamosok sem égnek, csak elindul hajnalba, a fény mindig csak megcsillan rajta, úgy megy a napba, a hosszú, fáradságos napba... Eltelik majd valahogy.
okt. 7. 16:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!