Mansour kérdése:
Békanyírást vállalok. Hol hirdessem meg, milyen ügyfélkörre számíthatok?
Figyelt kérdés
okt. 6. 12:27
1/6 anonim válasza:
Nekem vannak békályajim, de nincs egy kanyi/í vasam se.
Elfogytak.
3/6 A kérdező kommentje:
Ingyen nem csinálom, ne is reménykedj. Ha lesz kanyi vasad, megalkudhatunk.
okt. 6. 14:00
4/6 anonim válasza:
Bikanyírással miként vagy?
Azt senkise kívánhatja, hogy mindenfelé nyíratlan bikák repkedjenek!
5/6 anonim válasza:
Hát, akkor próbáld meg megnyírni Zsoltit, a békát. De vigyázz, ha hibázol, azonnal megöl kérdés nélkül. A nyakad köré tekeri a hajszárító kábelét és megfojt vele, nem titkolja ez a kedvenc módszere. Be tud szervezni sok katonát, és tudtommal a békatonáságnál pont ilyen fodrászokat keresnek.
6/6 A kérdező kommentje:
A bika nem az én asztalom, keress bikaborbélyt.
Zsolti a béka jó haver, időnként jó ha ver. Mióta eszemet tudom spanom nekem, vele szelfizek a rögbi-meccseken.
Amúgy meg hajszárítót nem engedek a békák közelébe, idegesek lesznek tőle. Félnek, hogy kiszárítja a bőrüket. De a katonaság nem rossz ötlet. A Nyírségben gondoltam üzletet nyitni, Nyírbátorban például elég bátorságot szedhetek össze a vállalkozás indításához?
okt. 7. 15:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!