Nem féltek hogy a korán sötétedő utcán megtámadnak az orrcsepp junkie-k?
Figyelt kérdés
Egyesek bármilyen aljasságra rávetemednek, csak hogy a napi adagjuk meglegyen.okt. 2. 19:58
2/15 anonim válasza:
Velem becumiznák mert vámpír és farkasember vagyok.
3/15 anonim válasza:
#2 És akkor azok nem szívhatják ki a taknyot az orrodból, vagy mi? "Pluszpont, ha a takonyban marad némi kokain is." - Deutsch Tamás
4/15 anonim válasza:
Kapnak egy jobb horgot bal kézzel és máris csepegni fog az orruk oszt szívogathaják.
Nem is értem ezeket... miért nem mennek inkább petpalackot szüretelni mint minden rendes proli. cccc...
5/15 anonim válasza:
Én félek éjjel nappal, lassan már ki se mozdulok itthonról, de mivel az utcán lakom, illetve az utcán van az a ház, amiben,,, belezvarodtam
6/15 anonim válasza:
Hát igen...
Nekem is van egy félnótás szomszédom.Szerencsétlen rájöttem hogy bolond.Kopog éjjel.nappal.Biztos nincs pénze gyógyszerre.
Először rendőrséget akartam hívni.Most már tudom...diliházat kell rá hívni.
7/15 anonim válasza:
...bár ha megnézed,amit valamikor diliházba kezeltek volna ,meg nagylapáttal csapták agyon,ma szupersztárok,ismert arcok.Tisztelet a kivételnek...
Némelyik még a fára is vissza mászna csak virítsd neki a lóvét.
8/15 A kérdező kommentje:
Tán itt is írogatnak már az orrcsepp junkie-k?
okt. 3. 15:02
9/15 anonim válasza:
Úgy nézem te is a kőkorszakba dugtál utoljára,mikor még bunkósbottal lehetett lecsapni az asszonyt!
10/15 anonim válasza:
...mert ugye máshogy lyukat nem kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!