Kozsó "Szomorú szamuráj" című számát nem lett volna jobb "Nyomorult szamuráj" címmel kiadni annak idején?
Anyira buta, összefüggéstelen, zagyva szövege van.
https://www.youtube.com/watch?v=cLefm4axTRw
A zenéje még elmegy, a kor egyik másik külföldi előadójának zenéjét elég volt lenyúlni és kissé módosítani.
De az a szöveg. A gombhoz gyártották a kabátot. Mindegy mi, csak legyen valami töltelék szöveg. Ezt is valószínűleg beszívva találta ki a "költő". Így születhetett meg az egyik, ha nem a legértelmetlenebb dalszöveg, ami létezik.
Tán még az is jobb lett volna, ha a jóemberkedő delfinekről énekel, de ez a flash is csak 20 évvel később jött neki. Azért a fűnek is kell idő, amíg teljesen átdolgozza az idegrendszert.
Vagy ismertek még hasonló szintű gagyi szövegű alkotást? Akár külföldit?
Én elmélyülök benne.Úgy érzem felemel minden üteme.Úgy érzem olyankor valami szürreális érzés kap el.Páratlan,egyedi...sosem éreztem még ilyent.
Egyszer kóstold meg Kozsó hajtincsét teafilterben.Csodálatos érzés!
Szerintem ő egy csodálatos ember.Egy igazi lelkész.Mint Zséda.Olyan nagy a mondanivalójuk.Árad belőle a szeretet.
Hallgasd meg a Fekete rúzs cínű számot.Zseniális a szövege.
Ha jól emlékszem, a Mirigyék is csináltak egy paródiát Homorú hamutál címmel.
(mondjuk mindegy hogy eredeti vagy paródia, a Kozsón szerintem csak röhögni lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!